Tesla "Camp Mode" ja "Dog Mode" esittelyssä - Lue kokemuksia!

Tesla “Camp mode” ja “Dog mode” esittelyssä

Tesla Dog Mode ja Camp Mode esittelyssä

Tässä artikkelissa esitellään, mitä tarkoittavat Teslan hauskat ja käytännölliset ominaisuudet “Camp mode” ja “Dog mode”.

Siirry haluamaasi kohtaan:

Tesla Camp Mode autossa nukkumiseen

Teslan Camp Mode on suunniteltu tarjoamaan mukava nukkumiskokemus auton sisätiloissa.

Tämän ominaisuuden voi aktivoida helposti auton keskikonsolin näytöltä tai Teslan mobiilisovelluksella. Kun Camp Mode on päällä, auton ilmastointi säilyttää auton sisätiloissa optimaalisen lämpötilan nukkumiseen. Voit itse säätää lämpötilan haluamallesi tasolle.

Camp Mode löytyy kaikista Teslan malleista.Takaistuimet voi taittaa helposti alas yhdellä napin painalluksella ja autoihin mahtuu kevyesti aikuinen ihminen tai jopa kaksi nukkumaan.

Auton malli vaikuttaa siihen millainen patja autoon kannata hommata, mutta verkosta voi tilata paljon erilaisia Teslaan parhaiten sopivia patjoja ja myytävänä on myös erilaisia telttoja auton jatkeeksi. Moni peruspatja käy kuitenkin oikein hyvin Teslassa nukkumiseen.

Camp Moden energiankulutus vaihtelee sääolosuhteiden mukaan, mutta yleisesti voi sanoa sen olevan yllättävän säästeliäs. Hyvissä olosuhteissa ilmastoitu yö vie noin kymmenen prosenttia auton akusta.

Akun kokonaista tyhjenemistä unien aikana ei tarvitse pelätä, sillä Tesla kieltäytyy menemästä leirimoodiin liian vähällä akulla ja säästää aina vähintään 20% akun varauksesta ajamiseen.

Teslan yöpymisen kruunaa keskikonsolin viihdeosio. Voit valita taustalle rauhoittavan takkatulen tai laittaa vaihtoehtoisesti Netflixin pyörimään.

Toinen mielenkiintoinen ja käyttäjäystävällinen ominaisuus Teslan sähköautoissa on “Dog Mode”. Käymme sitä läpi alempana.

Nalle nukkuu Tesla Camp Mode autossa
Teslaan mahtuu helposti nukkumaan penkin taitettuna. Camp Mode sisältää takkatulen loimun taustalla.

Tesla Dog Mode koiran omistajille

Teslan Dog Mode, eli “koiramoodi” on suunniteltu tarjoamaan mukavat olosuhteet lemmikillesi, kun joudut jättämään sen hetkeksi yksin autoon. Ominaisuus pitää auton sisätilan lämpötilan miellyttävänä lemmikille, vaikka omistaja poistuisi autosta. Tämä auttaa estämään auton sisätilan ylikuumenemista tai kylmenemistä, joka voisi vaarantaa lemmikin terveyden.

Lisäksi Teslan keskikonsolin näytöllä näkyy selkeä viesti ohikulkijoille, että koiralle on jätetty mukavat olosuhteet autoon:

“Kuljettaja palaa pian. Ei huolta! Ilmastointi on päällä ja lämpötila on 20°C”

Tämä auttaa rauhoittamaan ohikulkijoiden mieliä ja ehkäisee mahdollisia hätäisiä yrityksiä avata autoa tai etsiä auton omistajan yhteystietoja lemmikin pelastamiseksi.

Ilmastointi kuluttaa tietenkin auton sähköakkua, mutta täydellisestä tyhjenemisestäkään ei tarvitse olla huolissaan. Saat puhelimeesi ilmoituksen, jos akun varaus lähenee 20 prosenttia.

Koiramoodi on erittäin kätevä ja suosittu Teslan lisäominaisuus auton omistajille, jotka liikkuvat usein lemmikkinsä kanssa tai joutuvat jättämään koiran hetkeksi autoon.

Teslan "koira autossa" eli Dog Mode -ilmoitus
Teslan koira autossa eli Dog Mode ilmoitus

Tule koeajamaan uudet Teslat tai lue lisää kokemuksia

Edellä mainitut ominaisuudet korostavat hyvin Teslan etumatkaa sähköautojen saralla. Tesla kehittää koko ajan uusia poikkeuksellisen hyviä ominaisuuksia autoihinsa ja monet Teslan palvelut päivitetään etänä kaikkiin autoihin.

Tämän lisäksi Tesla on myös onnistunut luomaan erittäin helpon ajettavuuden jokaiselle autolleen. Teslalla ajaminen on oikeasti aika mukavaa.

Mikäli et ole vielä testannut Teslalla ajamista, suosittelemme kokeilemaan. Löydät autoliikkeemme Lempäälästä, Muuramesta, Vantaalta ja Lahdesta. Katso kaikki myytävät käytetyt Teslat ja tule koeajolle!

Voit myös lukea sivuiltamme lisää kokemuksia eri Teslan malleista: