Uudet autot 2022-2023 - Osta uusi auto heti ajoon!

Täältä löydät kaikki uudet vaihtoautot vuosimallia 2021, 2022 tai 2023. Tilaa uusi auto nyt ja saat sen heti käyttöösi. Toimitus ympäri Suomea.

Uudet automallit tilataan usein tehtaalta, mutta viime aikoina uusien autojen toimitusajat ovat räjähtäneet käsiin.

Meiltä saat uudet autot heti ajoon ja tehdasautoa mukavampaan hintaan. Katso alta kaikki uusimmat vaihtoautot 2021-2023. Nopean toimituksen lisäksi saat halutessasi meiltä myös rahoituksen autollesi. Rahoituksen hakeminen vie vain minuutin ja saat päätöksen heti.

Mikäli sinulla on kysyttävää uusien autojen ostosta, myyjämme palvelevat sinua chatin välityksellä tai puhelimitse: 0207 890 690.

Uusi auto heti ajoon

Uusien autojen toimitusajat ovat todella pitkiä, mikäli ostat autosi suoraan tehtaalta. Komponenttipulan ja monen muun tekijän vuoksi uusien autojen toimitusajat ovat venyneet pahimmilaan jopa yli vuoteen! Näin ollen saatat joutua odottamaan uutta autoasi todella pitkään.

Tässä maailman tilanteessa uusimman vuosimallin auton ostaminen käytettynä on huomattavasti miellekkäämpää kuin sen ostaminen tehtaalta. Ostamalla uuden autosi Vaihtoautomaalta, saat uuden autosi heti ajoon ja säästät selvästi hinnassa.

Toimitamme uusia autoja kaikkialle Suomeen. Voit valikoida yllä olevalta listalta itsellesi sopivan ajoneuvon ja ottaa yhteyttä myyjiimme. Autokaupat pystymme tekemään puhelimitse tai voit tulla käymään liikkeissämme Vantaalla, Lempäälässä, Muuramessa tai Lahdessa.

Miksi ostaa uusi auto Vaihtoautomaalta?

  • Toimitus heti
  • Saat uuden autosi halvemmalla
  • Toimitukset ympäri Suomea
  • Saat kauttamme myös rahoituksen
  • Hyvitämme vanhasta autostasi vaihdossa
  • Auton jälleenmyyntiarvo pysyy parempana

Uusi menopeli heti ajoon! Vaihtomaalta uudet autot nopealla toimituksella ympäri Suomen!

Olemme listanneet alle joitain uusien autojen etuja.

Uusien autojen edut

Uuden auton etuja ovat korkeampi turvallisuus, parempi teknologia (etenkin sähköautoissa), vähäisempi kulutus, parempi kunto.

Turvallisuus kehittynyt paljon

Autojen turvallisuudessa ei aivan hirveästi tapahtunut muutoksia vuosien 1920-2000 välillä, mutta parin viimeisen vuosikymmenen kehitys on ollut huimaa.

Uudet automallit ovat huomattavasti vanhempia turvallisempia, ja joka vuosi kehitys kehittyy.

Trafin ja OTI:n teettämän tutkimuksen mukaan uusimmat ajoneuvot ovat noin 10-20% turvallisempia noin 10 vuotta vanhempaan kalustoon verrattuna.

Etenkin uusista autoista vakiovarusteena löytyvät turvatyynyt ja ajonvakaus- sekä kamerajärjestelmät ovat nostaneet uusien autojen turvallisuutta, mutta aivan viime vuosina mukaan on tullut paljon myös turvallisuusteknikkaa, kuten automaattinen hätäjarrutus, kaista-avustin ja hätätilanneavustin.

Vähäpäästöiset uudet autot

Suurin tekijä kulutukseen on edelleen auton paino, mutta tästäkin huolimatta uusissa autoissa on monia etuja, joilla keskimääräistä kulutusta on saatu alemmaksi.

Lisäksi uusista autoista löytyy paljon enemmän laadukkaampia sähkö- ja hybridiautoja, joilla oman kulutuksen saa vielä alemmaksi.

Moderni teknologia

Autojen teknologinen kehitys on ollut huimaa viime vuosina ja uudemmista malleista löytyy jo todella laadukkaita sähköautoja kaikkiin käyttötarpeisiin.

Etenkin uudempien sähköautojen akunkestoa on onnistuttu pidentämään paljon ja monet uudet sähköautot pystyvät yli 500 kilometrin toimintamatkaan.

Vähävikaisimmat autot

Uudet autot ovat monilla mittareilla vähävikaisempia ja saat ne itsellesi ajoon paremmassa kunnossa. Näin toivottavasti säästyt isommilta huolloilta ensimmäisinä vuosina.

Mikäli etsit luotettavia autoja, olemme koonneet sivuillemme erikseen kaikki vähävikaisimmat autot. Löydät sivulta kaikki kestävimmät automallit ja -merkit, joissa on todettu vähiten vikoja.

Osta uusi käytetty auto

Löydät Vaihtoautomaalta kaikki halutuimmat vaihtoautot. Käy katsomassa kaikki myynnissä olevat automme ja osta käytetty auto edullisesti.

Usein kysytyt kysymykset uuden auton ostamisesta

Olemme koonneet tähän hyödyllistä tietoa autosi myyntiin liittyen.