OSTAMME AUTOJA
Slider

Mikäli suunnitelmissasi on nykyisen autosi myyminen, pääset helpoimmalla kun teet siitä kaupat meidän kanssamme. Vaihtoautomaa ostaa henkilö- ja pakettiautoja, jotka ovat alle 10 vuotta vanhoja ja alle 150 000 kilometriä ajettuja. Lunastamme myös mahdollisen auton loppuvelan puolestasi!

Vaivattoman autokaupan ABC

Tarkimman hinta-arvion autostasi saat tuomalla ajokkisi näytille lähimpään Vaihtoautomaa-myymälääsi. Jos kuitenkaan et pääse paikan päälle, kerro meille autostasi:

Annamme autostasi kilpailukykyisen hinta-arvion ensi tilassa. Ja mikäli olet jo löytänyt valikoimastamme uuden kiinnostavan ajokin, sovimme mielellämme sujuvista autokaupoista kanssasi.

Kaupat liikkeessä tai etänä

Kun olet sopinut autosi myynnistä meille, voit viimeistellä kaupan sinua lähinnä olevassa Vaihtoautomaa liikkeessä tai turvallisesti etänä sähköisesti asioiden.

Noutopalvelu

Jos et itse voi toimittaa autoa meille, voitte sopia myös että autokuriirimme noutaa auton teille sopivasta paikasta, esimerkiksi kotoa tai työpaikalta.

Loppuvelka

Kun myyt meille autoasi jossa on vielä velkaa rahoitusyhtiölle, hoidamme loppuvelan lunastuksen puolestasi. Jos ajoneuvossa on velkaa enemmän kuin auton arvo, tarjoamme joustavaa rahoitusta loppuosalle.

Lisätietoja

Ota yhteyttä ja tänään 0207 890 699 tai täytä alla oleva lomake.

Mikäli haluat autosi kaupaksi mahdollisimman nopeasti ja keskimäärin 15 % parempaan hintaan, suosittelemme, että otat käyttöösi Auton myyntitili -palvelumme.

Jätä yhteystietosi.
Kuulet meistä pian!


  Yhteystiedot

  Oma auto

  Onko autosi myynnissä muualla?

  Nettiauto:

  Tori.fi:

  Autotalli:

  Muu:

  Lataa kuva autostasi:

  Sallitut tiedostomuodot gif|png|jpg|jpeg|pdf