Auton hinta-arvio laskuri - Selvitä autosi arvo nopeasti

Auton hinta-arvio

Pyydä ilmainen ja luotettava auton hinta-arvio meiltä. Teemme autostasi hinta-arvion ja lähetämme sinulle ostotarjouksen autostasi. Palvelun käyttö vie vain pari minuuttia.

Hinta-arvion saat puhelimeesi heti, kun olemme laskeneet autosi arvon. Huomaathan, että arvioimme pääasiallisesti alle 250 000km ajettuja ja alle 15 vuotiaita henkilö- ja pakettiautoja.

Ilmainen auton hinta-arvio helposti ja nopeasti

Vaihtoautomaa laskee autosi arvon nopeasti ja luotettavasti.

Sinun tarvitsee antaa vain yleisimmät tiedot: auton rekisterinumero, ajoneuvon kilometrit ja puhelinnumerosi.

Nopea käyttää

Me arvioimme autosi arvon rekisterinumeron perusteella ja saat hinta-arvion todella nopeasti.

Palvelun käyttäminen vie vain pari minuuttia. Hinta-arvio lähetetään sinulle puhelimitse tai viestillä heti kun olemme katsoneet sen läpi.

Ilmainen palvelu

Palvelu on käyttäjillemme maksuton, eikä sisällä lisäkuluja. Hinta-arvion pyytäminen ja laskurin käyttäminen ei myöskään sido sinua mihinkään.

Luotettava arvio

Auton hintalaskurimme ottaa huomioon auton merkin, mallin sekä ajoneuvolla ajetut kilometrit.

Vertaamalla näitä tietoja muihin maassa myytäviin samanlaisiin autoihin, osaamme arvioida ajoneuvolle melko tarkan hinta-arvion.

Jos autosi on hyvässä kunnossa, ja automalli melko yleinen, osuu hinta-arvio usein varsin lähelle auton tarkkaa markkina-arvoa. Mitä yleisempi automalli sinulla on, sitä tarkemman hinta-arvion saat.

Paras hinta autosta

Kyseessä ei kuitenkaan ole robotti, vaan lopullisen arvion lähettää sinulle aina oikea ihminen, joka on ottanut huomioon myös muut auton arvoon vaikuttavat tekijät.

Siksi lisätietoja antamalla saat tarkemman arvion autostasi ja voimme tarjota sinulle autostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Mikäli olet myymässä autoasi, myös Myyntitili -palvelumme voi olla sinulle hyvä tapa saada paras hinta autosta.

Pyydä auton hinta-arvio heti, saat meiltä tarjouksen nopeasti

Oman auton arvon selvittäminen

Kun olet myymässä tai vaihtamassa autossa, tulee usein vastaan tilanne, jossa alat pohtia, minkä arvoinen autosi on? Kuinka hyvin oman auton arvo on säilynyt tai laskenut?

Tällöin pitää miettiä, mitkä tekijät eniten vaikuttavat auton arvoon? Näitä tekijöitä on suoraan sanottuna kaksi: auton ikä sekä sillä ajetut ajokilometrit. Tämän lisäksi hinta-arvioon vaikuttavat auton merkki, malli, kunto, huoltohistoria ja lisävarusteet.

Kun päätekijät on käyty läpi, voidaankin mennä heti jo tärkeimpään asiaan, eli kuinka tarkastaa oman auton arvo?

Helpoin tapa arvioida oman auton arvo on etsiä saman merkkisiä, ikäisiä ja mallisia autoja muista autokaupoista ja katsoa, mihin hintaan autoliikkeet näitä myyvät.

Näin pystyt vertaamaan omaa autoasi muihin myynnissä oleviin samanlaisiin autoihin. Tällöin saat aika hyvin tietää oman autosi markkina-arvon.

Vertaamme hinnat puolestasi

Ongelma tietysti on, että kaikilla ihmisillä ei ole aikaa käydä läpi satoja autokauppoja ja etsiä niistä juuri sopivia autoja, mihin verrata omaa ajoneuvoaan.

Jos autosi on vieläpä tosi harvinainen, tarkan hinta-arvion määrittäminen yksin voi olla todella hankalaa.

Tämän vuoksi voit pyytää meitä vertaamaan autoasi sen tietojen perusteella tuhansiin ja tuhansiin muihin samanlaisiin autoihin ja autokauppojen hintoihin.

En luota arvioon, mitä tekisin?

Mikäli arviomme ei ole sinusta luotettava, voit aina edetä perinteiseen malliin: vertaile autojen hintoja (kuten edellä mainittiin) ja pyydä autostasi tarjous mahdollisemman monelta eri autoliikkeeltä.

Kun olet saanut tarjouksen 5-10 autoliikkeeltä, sinulla lienee varsin hyvä kuva siitä, mitä autoliikkeet ovat valmiita maksamaan autostasi.

Tämän jälkeen voit joko myydä auton parhaiten tarjoavalle tai laittaa sen yksityishenkilönä myyntiin haluamallasi hinnalla.

Ostamme autosi kätevästi ja sopivaan hintaan

Yksityishenkilönä auton myyminen ei ole kuitenkaan aina kaikista helpointa.

Mikäli olet myymässä autoasi, ja haluat päästä autosta eroon mahdollisimman nopeasti, myy autosi meille. Ostamme autosi kätevästi ja nopeasti, reiluun markkinahintaan.

Tarvittaessa myös noudamme autosi mistä päin Suomea tahansa, eikä sinun tarvitse ottaa kuvia autostasi tai laittaa siitä myynti-ilmoituksia mihinkään.

Teemme sinulle reilun markkina-arvoisen tarjouksen, mikäli hinta sopii sinulle, hoidamme paperiasiat puolestasi ja saat rahat tilillesi heti.

Auto vaihtoon, uusi auto heti ajoon

Saatat olla selvittämässä autosi arvoa myös siksi, että haluat vaihtaa sen uuteen.

Mikäli olet vaihtamassa autoasi, auton hinta-arvion avulla avulla voit selvittää, kuinka paljon suunnilleen joudut maksamaan vaihdossa, tai paljonko hyvitämme sinulle, mikäli vaihdat autosi uuteen.

Löydät sivuiltamme viime vuosien uusimpia malleja, jotka saat käyttöösi heti, ilman toimitusaikaa.

Katso parhaat uudet autot vuodelle 2023 ja lunasta uusi auto heti ajoon.

Usein kysytyt kysymykset auton hinta-arviosta

Olemme koonneet tähän hyödyllistä tietoa autosi myyntiin liittyen.