Yritys – Vaihtoautomaa

Yritys

Värikäs, Ammattimainen, Uudistuva

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa, Lempäälässä ja Muuramessa. Vaihtoautomaata ohjaa arvot:

Värikäs, Ammattimainen ja Uudistuva, eli VAU!

Me Välitämme

Vuonna 2002 perustettu Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista autokauppaketjuista. “Me välitämme” on yksi Vaihtoautomaan sloganeista mikä tarkoittaa, että me välitämme ihmisistä sekä me välitämme autoja. Asiakkaille tarjoamme heidän autoistaan välitysmyynnin kautta aina markkinoiden parhaan hinnan.

Välittämisestä on tullut meille business, joka on mahdollistanut kasvun sekä laajentumisen uusille paikkakunnille useana vuonna peräkkäin.

Kiinnostaisiko ura Vaihtoautomaassa?

Haluaisitko automyyjäksi?

Palkkaamme jatkuvasti uusia ja innokkaita automyyjiä liikkeisiimme Vantaalle, Lahteen, Lempäälään ja Muurameen sekä etätöihin.

Tarjoamme palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Näin pääset itse vaikuttamaan palkkasi suuruuteen. Käy katsomassa avoimet työpaikkamme, tai laita avoin hakemus ja liity tiimiimme automyyjäksi!

Työharjoitteluun tai tekemään opinnäytetyön?

Voit hakea meille myös kesätöihin, työharjoitteluun, töihin oppisopimuksella tai tekemään opinnäytetyötäsi. Mikäli olet kiinnostunut, jätä avoin hakemus ja me olemme sinuun yhteydessä.

Muihin autokaupan tehtäviin?

Automyynnin lisäksi voit tehdä uraa autokaupan puolella markkinoinnin, autojen oston, myyntiavustajan tai myyntisihteerin tehtävissä.