Vähän ajetut autot - Löydä edullinen alle 50 000km ajettu auto

Vähän ajetut autot

Vähän ajettu auto etsinnässä? Tältä sivulta löydät paljon vähän ajettuja, edullisia ja hyväkuntoisia vaihtoautoja.

Mikäli sinulla on tietynlainen auto jo mielessä, voit kysyä asiaa heti myyjiltämme chatin tai puhelimen välityksellä. Jos taas haluat selailla eri vaihtoehtoja, löydät tältä sivulta seuraavat vähän ajetut autot. Pääset linkkiä klikkaamalla haluttuun kohtaan sivua.

Alle 50 000km ajetut käytetyt autot

Alta löydät kaikki myytävät käytetyt autot joilla on ajettu alle 50 000 kilometriä. Voit järjestää autot ajokilometrien mukaan valitsemalla: järjestä: “ajettu” ja “vähiten ajettu” tai hinnan mukaan: järjestä: “hinta” ja “pienin hinta”.

Uudet alle 20 000km ajetut autot

Alta löydät hyväkuntoiset ja alle 20 000km ajetut uudet autot, jotka ovat vuosimallia 2021-2023. Myytävänä on myös paljon uusia sähköautoja. Voit myös järjestää autot vuosimallin mukaan: järjestä: “vuosimalli” ja “uusin ensin”.

Edulliset vähän ajetut autot

Alta löydät alle 50 000km ajetut ja alle 20 000€ hintaiset henkilöautot. Valitse alta sopiva halpa vähän ajettu auto ja ota yhteyttä myyjiimme. Palvelemme sinua chatin ja puhelimen välityksellä maanantaista lauantaihin.

Vähän ajetut käytetyt sähköautot

Alta löydät alle 50 000km ajetut sähköautot. Voit myös tutustua sähköautoihin lisää katsomalla parhaat käytetyt sähköautot tai kaikki edullisimmat sähköautot.

Vähän ajetut bensa-autot

Alta näet tällä hetkellä myytävät hyväkuntoiset alle 50 000km ajetut bensa-autot. Mikäli haluat ostaa mahdollisimman hyväkuntoisen, luotettavan ja turvallisen auton, voit aina kysyä tarkempia ohjeita myyjiltämme. Autamme sinua mielellämme chatin ja puhelimen välityksellä.

Vähän ajetut diesel-autot

Dieselmoottorit ovat yleensä hieman kestävämpiä ja taloudellisempia kuin bensiinimoottorit. Hyvin huolletulle diesel-autolle 100 000 kilometriä on vielä ihan hyvä määrä ajettuja kilometrejä.

Alta näet tällä hetkellä myytävät hyväkuntoiset alle 100 000km ajetut diesel-autot. Voit myös järjestää autot kilometrien mukaan: järjestä: “ajetut” ja “vähiten ajettu”.

Vinkit vähän ajetun auton ostoon

Vähän ajettu auto on aina tilastollisesti turvallisempi, luotettavampi ja vaatii vähemmän huoltoja.

Täysin uuden tehtaalta ostetun auton etuja ovat muun muassa takuu ja se että voit itse kenties vaikuttaa vähän auton ominaisuuksiin.

Pääosin vähän ajetulla käytetyllä autolla on kuitenkin enemmän etuja. Tämän vuoksi auto kannattaa ostaa käytettynä:

  • Alhaisempi hinta: Käytetty auto on edullisempi kuin vastaava uusi auto.
  • Auto heti ajoon: Käytettynä saat uudenkin auton heti ajoon. Tehdasautojen toimitusajat voivat olla useita kuukausia.
  • Arvon aleneminen: Käytetty auto on jo kokenut suurimman arvon aleneman, joten sen arvon aleneminen ei ole yhtä nopeaa kuin uuden auton.
  • Suurempi valikoima: Käytettyjen autojen markkinoilla on laajempi valikoima erilaisia autoja, mikä voi auttaa löytämään juuri tarpeisiisi sopivan auton.

Sopiva kilometrimäärä

On mahdotonta sanoa täysin suoraan kuinka monta kilometriä ajettu auto kannattaisi ostaa.

Tähän vaikuttaa, ostatko sähköauton, bensa-auton, dieselin vai kenties hybridin? Auton käyttötarkoitus vaikuttaa hyvin paljon siihen, kuinka paljon ajettu auto kannattaa ostaa. Kuten myös budjetti, mikä sinulla on laittaa auton hankintahintaan.

Lähtökohtaisesti kannattaa ostaa mahdollisimman vähän ajettu ja mahdollisimman uusi auto. Esim. alle 3 vuotta ja alle 30 000 km ajettu auto.

Usein budjetti kuitenkin rajoittaa tällaisen auton ostamista, varsinkin jos autolle on iso lista muita ominaisuuksia mitä autolle halutaan. Halvemmissa autoissa suosittelemme alle 100 000 km ajettua autoa.

Tällöin autolla pitäisi olla vielä mukava määrä hyväkuntoisia ja turvallisia kilometrejä jäljellä.

Usein kysytyt kysymykset vähän ajetuista autoista