Maasturit & katumaasturit - Katso käytetyt maastoautot

Maasturit & katumaasturit

Katumaasturit ja maastoautot tarjoavat ihanteellisen ajettavuuden sekä tilavat tavara- ja sisätilat. Täältä löydät laadukkaan valikoiman edullisia käytettyjä maastureita.

Alta löydät laadukkaan valikoiman käytettyjä maastureita. Löydä sinulle sopiva katumaasturi tai maastoauto alta ja tule koeajolle liikkeisimme!

Mikäli etsit nelivetoisia maastureita, voit katsoa alta kaikki myytävät neliveto maasturit. Voit myös ain kysyä autoista lisää myyjiltämme chatissa tai puhelimitse: 0207 890 690.

Käytetyt katumaasturit ja maastoautot

Etuveto, takaveto vai neliveto maasturi?

Maasturia etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota etenkin vetotapaan.

Nelivetoinen maastoauto tarjoaa parhaan pidon jokaiseen Suomen vuodenaikaan. Se toimii loistavissa sekä lumella, mudassa että epätasaisilla teillä.

Etuveto voi olla hyvä valinta kaupunkiajoon ja tieliikenteeseen. Esimerkiksi etuvetoinen ja kompakti Nissan Qashqai on hyvä bensa-maasturi kaupunkiajoon.

Takaveto löytyy harvemmista maastureista, mutta muun muassa BMW X1 on saatavilla sekä nelivetoisena että takavedolla.

TOP5: Paras neliveto maasturi

  1. Mitsubishi Outlander PHEV: Ladattava hybridi-maasturi tarjoaa hyvän hinta/laatu-suhteen ja etenkin auton sähköistä kantamaa on kehuttu.
  2. Volkswagen Tiguan: Tilava ja erittäin mukava ajaa. Sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. Hyvä hinta/laatu -suhde. Tiguanin voi hankkia bensa-, diesel- tai hybridi-moottoreilla.
  3. Audi Q5: Premium-luokan nelivetoinen katumaasturi, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja tyylikkyyttä. Q5 on saatavilla bensiini-, diesel- ja hybridiversiona.
  4. BMW X1, X3 ja X5: BMW:n laadukkaat city-maasturit saa sekä taka- että nelivetona. Laadukkaita ajokilometrejä. Automyyjiemme suosikkeja.
  5. Toyota RAV4: Suursuosion saanut edullinen, kompakti ja turvallinen neliveto maasturi. Plussana pieni kulutus, runsaat tilat ja miellyttävä ajokokemus.

Neliveto maasturit

Katso myös sähkö- ja hybridi-maasturit

Katumaasturia etsiessä ei enää nykyään kannata tarrautua vain hyvän bensa- tai diesel-maasturin varaan, sillä maastureita löytyy todella paljon myös sähköisinä versioina.

Kannattaa katsoa myös ladattavat hybridi-maasturit sekä täysin sähköllä toimivat sähkömaasturit.

Mikäli pystyt lataamaan autoa kotona tai työpaikalla ja ajat pääosin lyhyitä tai keskipitkiä matkoja, säästät vuosittain auton polttoainekustannuksissa.

Esim. Volvon suosituista XC60, XC40 ja XC90 malleista löytyy sekä hybridi- että täyssähköversioita. Myös Toyota RAV4, Nissan Qashqai ja Volkswagen Tiguan ovat saatavilla hybridinä.

Audin sähköiset katumaasturit tunnistat lisänimestä “E-Tron”, kuten Audi Q4 E-Tron ja Audi E-Tron Quattro.

Plussat: Miksi valita katumaasturi?

  • Korkea maavara: Katumaastureissa on korkeampi maavara, mikä tekee niistä sopivia vaikeakulkuisille teille ja epätasaisille maastoille.
  • Tilavuus: Katumaastureissa on yleensä tilava sisätila, joka tarjoaa runsaasti matkustaja- ja lastaustilaa.
  • Turvallisuus: Katumaasturit ovat varustettu edistyksellisillä turvallisuusominaisuuksilla.
  • Moottori: Katumaastureissa on usein tehokkaat moottorit, jotka tarjoavat riittävästi voimaa ja vetokykyä. Valinnanvaraa löytyy bensa-, diesel-, hybridi- ja sähkömoottoreilla.
  • Hyvä saatavuus: Katumaastureita ja maastoautoja on saatavilla todella paljon käytettynä eri hintaisina ja monilla eri ominaisuuksilla.

Katso myös muut autojen korimallit