Audi Q5 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt Q5:t

Audi Q5 autot

Audi Q5 on suosittu vaihtoehto, kun etsit luotettavaa ja tyylikästä SUV-autoa. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman Audi Q5 vaihtoautoja eri hintaluokissa ja varustetasoilla.

Audi Q5 on kompakti mutta tilava SUV, joka tarjoaa mukavuutta ja ajonautintoa. Auto perustuu A5 audin tavoin samaan pohjaratkaisuun mitä käytetään A4 Audeissa, ollen kuitenkin sisätiloiltaan tilavampi korkeutensa johdosta. Q5 sisarmalleja ovat Porsche Macan sekä VW Tiguan.

Autossa yhdistyvät Audin tunnettu laatu, tyylikäs muotoilu ja huippuluokan teknologia. Q5:n ulkonäkö on moderni ja elegantti, mikä tekee siitä tyylikkään auton. Sen sisätilat ovat tilavat ja korkealaatuiset materiaalit luovat ylellisen tunnelman. Q5 sopii niin kaupunkiajoon kuin pidemmille matkoillekin.

Tutustu alla olevaan valikoimaan Audi Q5 vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestää koeajon: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella Q5.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Audi Q5?

  • Laatu: Audi tunnetaan laadukkaista autoistaan, jotka kestävät aikaa. Valitsemalla Q5:n saat luotettavan auton, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja ajonautinnon.
  • Tehokkuus: Q5:ssä on tehokkaat moottorit, jotka tarjoavat vakuuttavan suorituskyvyn. Voit valita bensiini-, diesel- tai hybridivaihtoehdon, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.
  • Turvallisuus: Audi panostaa vahvasti turvallisuuteen, ja Q5:ssä on monia turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia. Autossa on esimerkiksi älykäs törmäyksenestoavustin, kaistavahti-järjestelmä ja automaattinen hätäjarrutustoiminto.
  • Tilavuus: Vaikka Q5 on kompakti SUV, sen sisätilat ovat tilavat ja mukavat. Autossa on runsaasti jalka- ja päätilaa sekä riittävästi tavaratilaa matkatavaroiden kuljettamiseen.

Katso myös muut käytetyt Audit

Valitsemalla Audi Q5:n saat luotettavan ja tyylikkään SUV-auton, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja mukavuuden. Voit myös tutustua valikoimaamme ja katsoa kaikki käytetyt Audit.

Katso muut Audi -mallit:

Audi A3, Audi A4, Audi A4 Allroad, Audi A5, Audi A6, Audi Q3, Audi S3, Audi TT