Käytetyt Tila-autot - Tilavat 6, 7, 8 tai 9-paikkaiset autot

Käytetyt tila-autot

Tila-auto on turvallinen, tilava ja monikäyttöinen valinta. Tältä sivulta löydät myytävät käytetyt tila-autot.

6- ja 7-paikkaiset tila-autot tarjoavat paljon tilaa matkustajille sekä säilytystilaa tavaroille, minkä vuoksi ne sopivat joustavasti moneen eri käyttöön. Jotkin tila-autot voivat olla myös 8-9 -paikkaisia, esimerkiksi pakettiauton alustalle rakennetut minibussit. Näitä näkee useimmiten tilataksikäytössä.

Monissa tila-autoissa muunneltavuus tekee tavarankuljetuksesta vaivatonta. Toisen penkkirivin kääntäminen alas ja etumatkustajan istuimen täydellinen taittaminen eteenpäin mahdollistavat entistä helpomman tavaroiden lastauksen. Joissakin malleissa penkit voi jopa irrottaa kokonaan, tarjoten entistäkin joustavampaa tilankäyttöä. Isoimmat tila-autot sopivat perheille, paljon matkustaville tai niille, jotka tarvitsevat paljon kuljetustilaa.

Alta löydät valikoimamme käytetyt tila-autot. Sovi koeajosta tai kysy lisää autoista myyjiltämme. Voit ottaa yhteyttä chatin kautta tai soittamalla: 0207 890 690.

Käytetyt tila-autot

Tila-auto vertailu

Ford C-MAX on kompakti tila-auto, joka tarjoaa henkilöautomaisen ajettavuuden. Auto sopii paremmin kaupunkiajoon ja pienempiin tiloihin. Autosta on saatavilla myös Ford C-MAX Grand versio, missä on seitsemän paikkaa matkustajille.

Volkswagen Golf Sportsvan (ent. Volkswagen Golf Plus) on Ford C-MAX:n tavoin erittäin miellyttävä ja käytännöllinen valinta perheelle, joka etsii viisipaikkaista tila-autoa. 590 litran tavaratila lyö selvästi Fordin vastaavan.

7-paikkaisen tila-auton etsijöille sopivat paremmin Volkswagen Caddy Maxi ja Volkswagen Touran. Myös Volvo XC90 on laadukas 7-paikkainen tila-auto tai katumaasturi, miten sen haluaa nähdä. Tilaa on runsaasti, erityisesti ensimmäisellä ja toisella rivillä. Penkit kaatamalla autoon saa tavaratilaa 1899 litraa.

Muita tunnettuja tila-autoja ovat Opel Zafira, Renault Scenic, Peugeot 5008 ja Ford Galaxy sekä S-max.

Tila-autojen vertailussa kannattaa huomioida, että kun kyydissä on seitsemän henkeä, tavaratila luonnollisesti pienenee huomattavasti. Penkkien kaataminen ja poistaminen on tämän vuoksi erittäin tärkeä ominaisuus ja autoa onkin hyvä tulla paikan päälle katsomaan ennen ostoa.

Esimerkiksi Dacia Lodgyn tavaratila seitsemän matskustajan ollessa kyydissä on noin 180 litraa, mutta kaatamalla taimmaisen penkkirivin tilavuus nousee 550 litraan ja kokonaan poistamalla penkkirivin tavaratila nousee 690 litraan.

Tila-auto vertailuTavaratila (5 istuinta)Istuimet
Peugeot 5008780 l7
Renault Scenic Grand765 l7
Renault Scenic720 l7
Opel Zafira710 l7
Volkswagen Touran620 l7
Volkswagen Golf Sportsvan590 l5
Dacia Lodgy550 l7
Mercedes-Benz B488 l5
Ford C-MAX Grande475 l7
Volvo XC90451 l7
Toyota Verso440 l7
Ford C-MAX432 l5
Volkswagen Golf Plus390 l5
Ford Galaxy300 l7

Huom. Autojen tavaratilat ja istuinpaikat voivat vaihdella versioiden ja vuosimallien mukaan. Tavaratilat taulukossa ovat suuntaa-antavia. Kysy aina jokaisen auton tarkoista tiedoista tarkemmin myyjiltämme.

Corolla Verso on hyvä esimerkki tila-autosta
Corolla Verso on hyvä esimerkki tila autosta

Tila-auto on monikäyttöajoneuvo

Tila-autot, eli monikäyttöajoneuvot (MPV, Multi Purpose Vehicle), ovat nimensä mukaisesti hyvin monikäyttöisiä ja käytännöllisiä ajoneuvoja moneen eri tarpeeseen.

Tila-autot erottuvat hieman korkeammalla ja tilavammalla rakenteellaan ja niissä on istumatilaa 5-9 hengelle.

7 hengen auto on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan kuljetuskapasiteettia yli viidelle hengelle tai kun tavaroille kaivataan normaalia enemmän tilaa.

Hyvä tila-auto tai tilava farmari lapsiperheelle

Useat tila-autot ovat loistavia valintoja lapsiperheelle, sillä ne tarjoavat riittävästi säilytystilaa ja ajomukavuutta.

Perheautojen etsijöiden kannattaa katsoa erikseen myös laadukkaimmat ja tilavimmat farmariautot. Tilava farmari saattaa olla hieman taloudellisempi vaihtoehto.

Olemme kirjoittaneet perheautoilijoille myös erikseen oppaan, kuinka löytää hyvä auto lapsiperheelle?

6- ja 7-paikkaiset sähköautot ja hybridit

Täysin sähköllä toimivia 7-paikkaisia autoja on jo useampia saatavilla. Tesla Model X on paras 7-paikkainen sähköauto, kun taas Tesla Model Y on laadukkain 6 hengen sähköauto.

Tulevista ja uusista malleista Kia EV9 ja Volvo EX90 ovat myös saatavilla 7-paikkaisina. Näitä autoja on käytettynä vielä hyvin vähän saatavilla ja uutena hinnat ovat hyvin korkealla.

7-paikkaisia hybridejä on sen sijaan markkinoilla reilusti, joista suosituimmat ovat Volvo XC90, Kia Niro ja Toyota Prius+.

Alta näet valikoimamme tilavimmista sähkö- ja hybridiautoista. Voit myös katsoa kaikki käytetyt sähköautot tai kaikki käytetyt hybridit.

Katso myös muut autojen korimallit

Olemme listanneet alle yleisimmät autojen korimallit. Linkkien kautta pääset tutustumaan korimalleihin tarkemmin.