Toyota RAV4 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt autot

Toyota RAV4 autot

Toyota RAV4 on suursuosion saanut edullinen ja kompakti nelivetomaasturi. Tältä sivulta löydät laadukkaat Toyota RAV4 vaihtoautot.

Auton tehokas moottori tarjoaa riittävästi voimaa kaikkiin ajotilanteisiin ja pehmeät jousitukset takaavat tasaisen ja miellyttävän matkanteon.

Tutustu alla olevaan valikoimaan Toyota RAV4 vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestääksesi koeajon. Kysy lisää chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 9 autoa tunnisteella RAV4.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Toyota RAV4?

Toyota RAV4 on yksi lempiautojamme. Todella toimiva auto, missä on maastoautoksi hyvin maltillinen kulutus ja kevyet huoltokustannukset. Toyota tekee laadukkaita autoja edulliseen hintaan ja RAV4 on yksi malliesimerkeistä.

  • Luotettavuus: Toyota tunnetaan luotettavista ja kestävistä autoistaan. RAV4 on kestävä maasturi, jolla ajaa useita vuosia.
  • Tilavuus: Runsaasti jalkatilaa sekä paljon käytännöllisiä säilytystiloja tavaroille.
  • Käyttökustannukset: RAV4:ssa on maastoautoksi taloudellinen moottori, kevyet huoltokustannukset ja vähän vikoja.
  • Mukavuus: RAV4:ssa on ergonomiset istuimet ja pehmeät jousitukset, jotka tekevät ajamisesta miellyttävää.

Toyota RAV4 vaihtoautot - Ominaisuuksia ja yleistietoa

  • Hinta: Käytetyn Toyota RAV4:n hinta on haarukassa 5000 - 50 000 euroa. Hinta vaihtelee paljon, sillä automallia on tehty jo yli 20v, joten markkinoilta löytyy kaikenikäisiä RAV4:sia.
  • Käyttövoima: RAV4:ssa on polttomoottori tai hybridimoottori.
  • Kulutus: Näin isoksi autoksi RAV4 kuluttaa yllättävän vähän polttoainetta. Etenkin hybridiversio on maastoautoksi hyvin pieniruokainen.
  • Huoltokustannukset: Toyotan huoltokustannukset ovat yleensä kohtuulliset. Säännöllinen huolto ja korjaus auttavat pitämään auton hyvässä kunnossa ja pidentämään sen käyttöikää.

Muut Toyota mallit

Löydät sivuiltamme myös muut käytetyt Toyota mallit.

Katso muut Toyota -mallit:

Toyota Auris, Toyota Avensis, Toyota C-HR, Toyota Corolla, Toyota Hiace, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Prius, Toyota Verso, Toyota Yaris