Volkswagen Tiguan Vaihtoautot – Katso käytetyt Tiguanit

Volkswagen Tiguan autot

Volkswagen Tiguan on suosittu automalli, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita vaihtoautoja. Tältä sivulta löydät valikoimamme Volkswagen Tiguan vaihtoautot eri hintaluokissa ja varustetasoilla.

Jos Tiguanin nimi ihmetyttää niin se tulee tietenkin sanoista “Tiger” ja “Leguan”. On vaikea kuvitella millainen tiikerin ja leguaanin saama pentu olisi, mutta automaailmassa sen on todettu olevan sähäkkä ja kiihtyvä saalistaja sekä samalla helposti kesyyntyvä matelija.

Volkswagen Tiguan on kompakti ja tyylikäs SUV-malli, joka tarjoaa hyvän ajonautinnon ja käytännöllisyyden. Autossa on tilava sisätila, mukavat istuimet ja modernit teknologiaratkaisut, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin kaupunkiajoihin kuin pidemmille matkoillekin. Tiguan on ollut markkinoilla vuodesta 2007 lähtien ja automallia onkin valmistettu jo lähes 10 miljoonaa kappaletta.

Tutustu alla olevaan valikoimaan Volkswagen Tiguan vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestää koeajon: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella Tiguan.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Volkswagen Tiguan?

  • Laatu: Volkswagen tunnetaan laadukkaista autoistaan, jotka tarjoavat hyvän ajokokemuksen. Valitsemalla Tiguanin voit luottaa auton kestävyyteen ja luotettavuuteen.
  • Käytännöllisyys: Tiguan on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Autossa on tilava tavaratila, joka mahdollistaa helposti suurempienkin tavaroiden kuljettamisen.
  • Turvallisuus: Volkswagen panostaa vahvasti turvallisuuteen, ja Tiguanissa on monia turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia. Autossa on esimerkiksi älykäs hätäjarrutusjärjestelmä ja kaistavahti, jotka auttavat välttämään törmäyksiä.
  • Huoltokustannukset: Volkswagen Tiguanin huoltokustannukset ovat yleensä kohtuullisia verrattuna premiumautomerkkeihin. Valmistajan suosittelemien huoltojen noudattaminen takaa auton hyvän kunnon ja pitkän käyttöiän.

Katso kaikki käytetyt Volkswagen -mallit

Valitsemalla Volkswagen Tiguanin saat laadukkaan, käytännöllisen ja turvallisen vaihtoauton. Mikäli et kuitenkaan löytänyt etsimääsi, tutustu valikoimaamme ja katso kaikki käytetyt Volkswagen -mallit.

Katso muut Volkswagen -mallit:

Volkswagen Amarok, Volkswagen Arteon, Volkswagen Beetle, Volkswagen Caddy Maxi, Volkswagen Golf, Volkswagen Golf Plus, Volkswagen ID. Buzz, Volkswagen ID.4, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Volkswagen Sharan