Avolavat (pick-up) - Katso käytetyt lava-autot

Käytetyt avolavat ja lava-autot

Avolava on monipuolinen ja käytännöllinen valinta. Tältä sivulta löydät luotettavat käytetyt lava-autot.

Avolava-autot (pick-up) ovat monipuolisia ja käytännöllisiä ajoneuvoja, jotka tarjoavat tilaa sekä matkustajille että tavaroille.

Avolava-autot ovat tunnettuja avoimesta tavaratilastaan, joka sijaitsee auton takaosassa. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan isojen tavaroiden, kuten polkupyörien tai moottoripyörien kuljettamiseen. Avolava-autot ovat myös suosittuja valintoja harrastus- ja vapaa-ajan aktiviteetteihin, kuten retkeilyyn, metsästykseen ja kalastukseen.

Tutustu alta laadukkaisiin ja luotettaviin käytettyihin avolava-autoihimme. Alempana tällä sivulla olemme kertoneet myös lisää avolava-autojen verotuksesta ja vertailleet muutamaa suosituinta mallia.

Monet lava-autot ovat myös mielettömän mukavia ajaa. Tämän huomaa parhaiten koeajolla. Sovi koeajosta tai kysy lisää autoista myyjiltämme chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Käytetyt avolavat ja lava-autot

Avolava-autojen verotus

Useimmissa avolava-autoissa on kaksirivinen istuinratkaisu, mikä mahdollistaa matkustajien mukavan kuljetuksen samalla kun tavaratilaa hyödynnetään täysimääräisesti. Tämä tekee niistä käytännöllisiä vaihtoehtoja niille, jotka tarvitsevat sekä matkustajien että tavaroiden kuljetusmahdollisuuden.

Suomessa 5-paikkaisten pakettiautojen käyttö on kuitenkin verotuksella käytännössä estetty. 5-paikkaiset avolavat tulkitaan verotuksessa henkilöautoiksi (tai kaksikäyttöajoneuvoiksi). 5-paikkainen avolava ei täytä alennetun autoveron määritelmää, minkä johdosta niiden autovero on usein jopa kaksi kertaan suurempi kuin 2-paikkaisissa.

Henkilöautojen arvonlisäveroa ei myöskään saa vähentää yrityksen verotuksessa. 2-paikkainen auto on verottajan silmissä vielä pakettiauto ja ALV on vähennettävissä, ja siksi käytännössä suurin osa kaksipenkkirivisistä pakettiautoista muutetaan Suomessa 2-paikkaiseksi.

Tämä aiheuttaa turhan kuluerän varsinkin yksityisyrittäjille, jotka tarvitsevat pakettiautoa työssään. Olisi tehokasta, että yrittäjä voisi käyttää 5-paikkaista pakettiautoa myös perheen ajoihin, mutta nyt hän joutuu ostamaan toisen auton rinnalle, mitä käytetään sitten töiden jälkeen. Tämä nostaa yrittäjän kustannuksia merkittävästi ja se näkyy suoraan työn hinnoittelussa.

Avolavat vertailu

Ford Ranger on tunnettu kestävyydestään ja monipuolisesta käytettävyydestään. Se tarjoaa vakuuttavan vetokyvyn ja hyvät maastoajo-ominaisuudet, mikä tekee siitä suositun valinnan niin työ- kuin harrastuskäyttöön.

Toyota Hilux on toinen luotettava ja suosittu vaihtoehto avolavojen joukossa. Hilux on tunnettu kestävyydestään ja luotettavuudestaan, ja se tarjoaa vakuuttavan suorituskyvyn niin maantiellä kuin maastossakin.

Volkswagen Amarok erottuu avolavojen joukosta korkealla laadullaan ja mukavuudellaan. Se tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan niin työ- kuin vapaa-ajankäyttöön.

  • Ford Ranger: Kestävä ja monipuolinen, hyvät maasto- ja maantieajo-ominaisuudet. Katso kaikki myytävät Ford Ranger vaihtoautot.
  • Toyota Hilux: Luotettava ja kestävä, vakuuttava suorituskyky, hyvä jälleenmyyntiarvo. Katso kaikki myytävät Toyota Hilux vaihtoautot.
  • Volkswagen Amarok: Korkealaatuinen ajokokemus, mukava ja hiljainen. Katso kaikki myytävät Volkswagen Amarok vaihtoautot.

Etkö löytänyt tältä sivulta etsimääsi käytettyä autoa? Voit myös siirtyä autohakuun ja katsoa kaikki myytävät käytetyt autot.

Katso myös muut autojen korimallit

Olemme listanneet alle yleisimmät autojen korimallit. Linkkien kautta pääset tutustumaan korimalleihin tarkemmin.