Ford C-Max Grand Vaihtoautot - Katso käytetyt autot

Ford C-MAX Grand autot

Täältä löydät myytävät Ford C-MAX Grand vaihtoautot.

Olitpa sitten etsimässä tilavaa perheautoa tai käytännöllistä ja taloudellista vaihtoehtoa kaupunkiajoon, Ford C-Max Grand tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat tilaa, tehokkuutta ja luotettavuutta.

Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit kysyä autoista lisää myyjiltämme tai sopia koeajosta ottamalla yhteyttä chatissa tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella C-MAX Grand.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Ford C-Max Grand?

Ford C-Max ja C-Max Grand ovat Fordin tarjoamat vaihtoehdot kompaktiin tila-autoluokkaan.

Autot ovat pienempiä kuin suuret Fordin tila-autot Galaxy tai S-Max. Kun C-Max on pohjalevyltään Focuksen kokoinen, Grand C-Max on nimensäkin perusteella vähän suurempi mikä käytännössä tarkoittaa 14cm venytystä takaosastaan. Tämän lisätilan takia Grand C-Maxin saa valittua myös 7-paikkaisena missä tavaratilan koko on takapenkit taitettuna n.450 litraa. Jos 5-paikkainen versio Grandista riittää, niin tällöin tavaratilan koko on jo reippaat 600 litraa.

Muunneltavuus

Toisen rivin takapenkit liikkuvat vaivattomasti edes-takaisin ja auto tarjoaakin hyvin tilaa erilaisten tavaroiden tai harrastusvälineiden kuljetukseen. Koska auto on n. 4,5 metriä pitkä on selvää että 7-paikkaisessa viimeiset kaksi penkkiä on varattu ainoastaan perheen pienimmille.

Käyttömukavuus

Sivuliukuovi on lapsiperheelle turvallinen valinta, sillä se ei levähdä auki tuulessa tai pamahda parkkipaikalla naapurin autoon. Valitettavasti liukuovi on kuitenkin hieman kankea ja painava käyttää, varsinkin perheen pienimmille.

Grand C-Max on ajettavuudeltaan kuin mikä tahansa samanikäinen Ford. Samat taloudelliset voimalinjavaihtoedot kun löytyvät muistakin Fordin malleista. Autoa saa joko diesel- tai bensiinimoottorilla varustettuna, vaihteistoksi voi valita automaatin tai perinteisen manuaalin. Verrattuna pienempään C-Maxiin, jousitus on todettu olevan hieman pehmeämpi ja ajomukavuus samalla mukavampi.

Monipuolinen valinta perheille

C-Max Grand on suunniteltu erityisesti perheiden tarpeisiin tarjoten tilaa, turvallisuutta ja mukavuutta kaikille matkustajille. Sen monipuolinen ja muunneltava sisätila tekee siitä sopivan vaihtoehdon niille, jotka etsivät käytännöllistä ja luotettavaa autoa arjen haasteisiin.

Katso kaikki käytetyt Fordit

Ford on luotettava ja kestävä amerikkalainen automerkki. Katso kaikki valikoimamme käytetyt Fordit tai tutustu alta tarkemmin muihin Fordin malleihin.

Katso muut Ford -mallit:

Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Ford Mustang, Ford Ranger, Ford Transit