Volvo XC90 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt XC90:t

Volvo XC90 autot

Volvo XC90 on luotettava ja suosittu vaihtoehto, kun etsit tilavaa ja turvallista SUV-mallia. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman Volvo XC90 vaihtoautoja eri hintaluokissa ja varustetasoilla.

XC90 lanseerattiin vuonna 2001 päämarkkina-alueena Yhdysvallat. Isokokoinen SUV oli kuitenkin myyntimenestys myös Euroopassa. XC90 on tuttuun tapaan todella turvallinen, saihan auto jo vuonna 2003 EURO NCAP -kolaritestissä täydet viisi tähteä.

Ensimmäisen sukupolven XC90 on myös laadukkaan auton maineessa. Ainoa selkeä tyyppivika on ollut perän haldexin vaatimat korjaukset.

Toisen sukupolven XC90 tuli markkinoille vuonna 2015. Auto on todella isokokoinen auto ja sinne mahtuu suurikin perhe matkatavaroineen. Kokemustemme perusteella uuden korimallin alkuvuosina auton laatu notkahti valitettavasti alaspäin, mutta vuoden 2017 autoissa on ongelmia ollut huomattavasti vähemmän.

Volvo tunnetaan turvallisista autoistaan, ja XC90 ei ole poikkeus. Autossa on useita turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia, kuten älykäs törmäyksenestoavustin, kaistavahti-järjestelmä ja automaattinen hätäjarrutustoiminto. Autossa on myös useita turvatyynyjä ja vahva runkorakenne, joka tarjoaa suojaa matkustajille.

XC90 huoltaminen ja ylläpito on luonnollisesti tavallista perheautoa kalliimpaa, mutta siihen pitää varautua jos haluaa suurikokoisen maastoauton käyttöön.

Alta löydät myytävät Volvo XC90 vaihtoautot. Voit kysyä autoista lisää tai sopia koeajosta chatin välityksellä tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella XC90.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Volvo XC90?

  • Tilava sisätila: XC90:ssa on runsaasti tilaa sekä matkustajille että tavaralle. Autossa on lisävarusteen mahdollisuus saada seitsemän istuinta, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon perheille ja suuremmille ryhmille.
  • Turvallisuus: Volvo panostaa vahvasti turvallisuuteen, ja XC90:ssa on useita edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia. Autossa on esimerkiksi City Safety -järjestelmä, joka tunnistaa mahdolliset törmäysvaarat ja auttaa välttämään kolareita.
  • Kulutus: Volvo on panostanut polttoainetehokkuuteen, joten XC90:n moottorit, erityisesti ladattavat hybridit, tarjoavat hyvän polttoainetaloudellisuuden. Tämä tarkoittaa pienempiä käyttökustannuksia ja vähemmän ympäristövaikutuksia.

Katso kaikki Volvo vaihtoautot

Volvo XC90 vaihtoautot ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat luotettavuutta, turvallisuutta ja tilavuutta. Valitsemalla Volvo XC90 saat luotettavan ja turvallisen auton arvostetulta brändiltä. Tutustu valikoimaamme ja löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoauton. Mikäli et löytänyt tältä sivulta sopivaa menopeliä, voit myös katsoa kaikki muut myytävät Volvo vaihtoautot.

Katso muut Volvo -mallit:

Volvo C70, Volvo S60, Volvo V60, Volvo V90, Volvo XC60, Volvo XC70