Toyota Yaris Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt Yarikset

Toyota Yaris autot

Toyota Yaris on luotettava ja käytännöllinen automalli, joka sopii erittäin hyvin kaupunkiin. Ketterä hatchback on sekä käyttökustannuksiltaan että hankintahinnaltaan edullinen ja järkevä valinta.

Katso alta kaikki myytävät Toyota Yaris vaihtoautot. Voit kysyä autoista lisää, pyytää tarjouksen tai sopia koeajosta ottamalla yhteyttä myyjiimme chatissa. Palvelemme myös puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 3 autoa tunnisteella Yaris.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Toyota Yaris?

  • Pieni kulutus: Polttoainetehokas moottori kuluttaa hyvin vähän, minkä vuoksi tankkauskustannukset pysyvät maltillisina ja ympäristöpäästöt pienempinä.
  • Luotettavuus: Toyota tunnetaan luotettavista autoistaan, eikä Yaris tee poikkeusta. Myös Yaris on kestävä auto, jonka huoltokustannukset ovat moniin muihin merkkeihin verrattuna maltillisia.
  • Käytännöllisyys: Yaris on käytännöllinen vaihtoehto. Hankintahinta ja käyttökustannukset ovat maltilliset, mutta auton ominaisuudet riittävät mukavasti kaikkiin arkipäivän tarpeisiin.

Toyota Yaris vaihtoautot - Ominaisuuksia ja yleistietoa

  • Hinta: Käytettynä Toyota Yariksen hinta on 100o€ - 30 000€ välillä. Iso hintahaitari johtuu siitä, että autoa on valmistettu jo 90-luvulta lähtien, eli tarjolla on monen ikäisiä Yariksia.
  • Moottorivaihtoehdot: Saatavilla bensiini, diesel- ja hybridimoottorilla.
  • Korimalli: Viisi- tai kolmeovinen hatchback. Lisäksi automallista on olemassa Yaris Cross -versio, jota voi pitää omana automallinaan.

Muut käytetyt Toyota -mallit

Toyota on maailman luotetuimpia autonvalmistajia. Mikäli olet etsimässä kestävää ja edullista autoa, voit katsoa sivuiltamme myös kaikki muut käytetyt Toyotat.

Kaikki Toyota-mallit:

Toyota Auris,  Toyota Avensis,  Toyota Aygo,  Toyota C-HR,  Toyota Corolla,  Toyota Corolla Verso,  Toyota Hilux,  Toyota Land Cruiser,  Toyota Prius,  Toyota RAV4,  Toyota Urban Cruiser,  Toyota Yaris,  Toyota Yaris Cross

Katso muut Toyota -mallit:

Toyota Auris, Toyota Avensis, Toyota Corolla, Toyota Hiace, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Prius, Toyota RAV4, Toyota Verso