Toyota Prius Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt autot

Toyota Prius autot

Toyota Prius on erittäin taloudellinen hybridiauto, joka soveltuu loistavasti kaupunkiajoon. Tältä sivulta löydät myytävät Toyota Prius vaihtoautot.

Prius on hybridiauto, jossa yhdistyvät bensiini- ja sähkömoottori. Tämä tekee autosta erittäin polttoainetaloudellisen ja vähentää päästöjä. Priuksen energiatehokkuus onkin yksi sen suurimmista eduista.

Vanhemmat Prius-mallit ovat itselataavia hybridejä, kun taas uudet ladattavat Prius-mallit tarjoavat noin 60-70km ajomatkan sähköllä. Automallin polttoaineen kulutus on akku tyhjänäkin erittäin maltillista.

Tutustu alla olevaan valikoimaan Toyota Prius vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös kysyä lisää chatin kautta tai ottaa myyjiimme yhteyttä järjestääksesi koeajon. Palvelemme myös puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella Prius.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Toyota Prius?

Toyota Prius oli markkinoiden ensimmäinen hybridiauto tullessaan markkinoille vuonna 1997. Lähes 30 vuoden kokemus on tehnyt Toyotasta hybridiautojen edelläkävijän.

  • Hinta: Prius on hankintahinnaltaan ja käyttökustannuksiltaan todella edullinen valinta.
  • Pieni kulutus: Prius tarjoaa erinomaisen polttoainetalouden ja vähentää ympäristövaikutuksia. Auto kuluttaa todella vähän polttoainetta myös akku tyhjänä.
  • Luotettavuus: Toyota on tunnettu vähävikaisista autoistaan ja Prius kuuluu tähän kastiin.

Katso myös muut Toyota vaihtoautot

Valitsemalla Toyota Priuksen saat taloudellisen ja luotettavan auton arvostetulta brändiltä. Mikäli et kuitenkaan löytänyt tältä sivulta sopivaa autoa, tutustua valikoimaamme tarkemmin ja katso kaikki Toyota vaihtoautot. Alta voi tutustua myytäviin malleihin.

Katso muut Toyota -mallit:

Toyota Auris, Toyota Avensis, Toyota Aygo, Toyota Corolla, Toyota Corolla Verso, Toyota Hiace, Toyota Land Cruiser, Toyota RAV4, Toyota Verso, Toyota Yaris