Toyota Auris Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt Aurikset

Toyota Auris autot

Luotettava ja perusvarma Toyota Auris ei varmasti jätä tielle. 

Toimii Suomen talvessa ja pakkasessa varmuudella, moottori ei kuluta öljyä ja korjaustarpeita tulee todella harvoin. Kokemuksemme mukaan autossa ei ole tyyppivikoja kuten ei muitakaan vikoja. Luotettavan auton etsijälle voimme suositella käsi sydämellä!

Alla käytetyt Toyota Auris vaihtoautot. Voit pyytää myyjältä tarjouksen chatista tai kysyä lisää. Palvelemme myös puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 4 autoa tunnisteella Auris.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Toyota Auris?

Perusvarma Auris ei varmasti jätä tielle. Toimii Suomen talvessa ja pakkasessa varmuudella, moottori ei kuluta öljyä ja korjaustarpeita tulee todella harvoin. Kokemuksemme mukaan autossa ei ole tyyppivikoja kuten ei muitakaan vikoja. Luotettavan auton etsijälle voimme suositella käsi sydämellä!

Jos autosta haluaa jotain miinuksia etsiä, voi sanoa ettei ajotuntuma ole saksalaisten autojen tasoa.

  • Luotettavuus: Toyota tunnetaan luotettavista autoistaan, eikä Auris tee tässä poikkeusta. Autossa on vähän teknisiä vikoja ja se kestää hyvin pitkään.
  • Turvallisuus: Toyota panostaa voimakkaasti turvallisuuteen, minkä vuoksi Auris kuuluu Suomen suosituimpiin käytettyihin automalleihin.
  • Taloudellisuus: Hybridiversiot tarjoavat erittäin taloudellisen ajon ja alhaiset päästöt. Lisäksi auton huoltokustannukset ovat hyvin alhaiset ja hankintahinta maltillinen.

Toyota Auris – Ominaisuuksia ja yleistietoa

  • Hinta: Auris kuuluu omassa laatuluokassaan edullisimpiin autoihin, minkä lisäksi sitä on usein paljon saatavilla. Vuosimallista ja varustelust riippuen Toyota Auriksen hinta on noin noin 2000-25 000€ käytettynä.
  • Huoltokustannukset: Toyotan huoltokustannukset ovat maltilliset esimerkiksi saksalaismerkkeihin verrattuna. Autossa on myös todella vähän jos lainkaan tyyppivikoja, joten isompia korjauksia tarvitaan harvemmin.
  • Moottorivaihtoehdot: Auris on saatavilla bensiini-, diesel- ja hybridimoottorilla.

Toyota Auris versiot ja korimallit

  • Toyota Auris Hatchback: Perinteinen viisiovinen hatchback-malli, missä on yllättävän tilavat sisätilat. Hyvä käytettävyys kaupungissa.
  • Toyota Auris Touring Sports: Farmarimalli, mikä tarjoaa vielä enemmän tilaa tavaralle. Sopii erityisen hyvin perheille.
  • Toyota Auris Hybrid: Jos haluat taloudellisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon, valitse hybridiversio. Todella pieni kulutus.

Katso myös muut käytetyt Toyota-mallit

Toyotan kaikki mallit ovat suosittuja luotettavuuden, turvallisuuden ja taloudellisuuden vuoksi. Katso sivuiltamme kaikki käytetyt Toyotat ja löydät varmasti itsellesi sopivan auton.

Katso muut Toyota -mallit:

Toyota Avensis, Toyota Corolla, Toyota Hiace, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Prius, Toyota RAV4, Toyota Verso, Toyota Yaris