Ranskalaiset autot & automerkit - Käytetty auto Ranskasta

Ranskalaiset autot

Tältä sivulta löydät kaikki valikoimamme myytävät ranskalaiset autot. Valikoi alta sinulle sopiva ranskatar.

Ranskalaiset autot ovat pitkään olleet tunnettuja omaperäisestä suunnittelusta, tyylikkäästä ulkonäöstä ja mukavasta ajokokemuksesta. Kannattaa tutustua 50- ja 60-luvun ranskalaisiin autoihin, ne ovat kuin taideteoksia!

Kun harkitset käytetyn auton ostamista, ranskalainen auto on mielestämme edelleen erinomainen valinta. Ainutlaatuinen tyyli, miellyttävä ajomukavuus ja taloudellinen suorituskyky tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Tutustu myytäviin ranskalaisautoihin alta tai kysy autoista lisää myyjiltämme. Voit ottaa yhteyttä tai sopia koeajosta chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690. Autolistan alla olemme myös kertoneet tarkemmin, miksi ranskalaiset autot ovat niin arvostettuja.

Miksi valita ranskalainen auto?

Vivahteikas ulkonäkö, omaperäinen suunnittelu ja miellyttävä ajokokemus tekevät ranskalaisista autoista varmoja valintoja kaupunkiin.

Suosittelemme tutustumaan 1950-60 -lukujen ranskalaisiin autoihin. Niin rohkeaa muotoilua ei enää maailmalta ranskalaisistakaan autoista löydy!

Omaperäinen

Ranskalaisten omaperäisyys tulee kuitenkin ilmi hieman erikoisellakin tavalla. Esimerkiksi uudempaa Peugeotia ajaessa, hallintalaitteiden ratkaisut kuljettajan osalta ovat usein muista eurooppalaisista valmistajista poikkeavat.

Katkaisimet voivat tuntua liikkuvan eri suuntaan kuin mihin on Saksan autoissa tottunut tai vakionopeudensäätimen kytkemiseen pitää tehdä poikkeavia toimenpiteitä totuttuun nähden.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että ajomukavuus olisi jotenkin huono. Päinvastoin ranskalaisilla on edelleen sitä omaperäisyyttä ja rohkeutta tehdä asioita persoonallisella tavalla.

Miellyttävä ajaa

Ranskalaisen auton tuntuma on usein muita autoja pehmeämpi. Esimerkkinä vaikka C4 Citroen missä pehmeä ja hiljainen ajotuntuma on kuin suuresta edustusluokan saksalaisesta autosta.

Vastaava pehmeyttä ei pienempien kokoluokkien autoista muista kuin ranskalaisista löydy.

Legendan mukaan Citroenin taival alkoi munankuljetusautoista, missä tärkein ominaisuus oli pehmeä kyyti mukulakivikaduilla jotta munat saatiin perille ehjinä.

Tiedä sitten kuinka paljon tuossa on perää, mutta Citroenillä oli kuitenkin jopa pienten kokoluokan autoissa pitkään ilmajousitus vakiovarusteena (esim BX).

Nykyisellään siitä on luovuttu ilmeisestikin kustannussyistä, mutta ajomukavuus ja pehmeys on silti saatu pidettyä korkealla tasolla.

Parhaat ranskalaiset autot

Ranskalaiset autonvalmistajat, kuten Renault, Peugeot ja Citroën ovat tunnettuja sitoutumisestaan tyylikkääseen suunnitteluun ja mukavaan ajokokemukseen.

Vaikka ranskalaiset autot eivät maailmalla ole yhtä yleisiä kuin vaikkapa japanilaiset autot, ne tarjoavat silti korkeatasoista laatua ja luotettavuutta, joka voi kilpailla minkä tahansa kansainvälisen valmistajan kanssa.

Ranskalaiset autot erottuvat useilla mittareilla, kuten ainutlaatuisella ulkoasullaan, mukavilla sisätiloillaan ja taloudellisilla moottoreillaan.

Renault tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja urheilullisesta ajodynamiikastaan, kun taas Peugeot tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä malleja, jotka sopivat monenlaiseen käyttöön. Citroenin valitsevat haluavat mukavuutta ja nautiskella hiljaisesta ja pehmeästä kyydistä.

Suositut ranskalaisautot

  • Renault Clio: Yksi Renaultin suosituimmista malleista, joka tarjoaa tyylikkään ulkoasun, mukavat sisätilat ja taloudellisen moottorin. Käytetty Renault Clio on suosittu valinta kaupunkiin.
  • Peugeot 208: Peugeotin 208 on kompakti ja tyylikäs auto, joka tarjoaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja modernit sisätilat. Se on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen mukava ja nautinnollinen ajokokemus.
  • Citroën C3: C3 on Citroënin pieni ja persoonallinen auto, joka erottuu joukosta ainutlaatuisella designillaan ja mukavilla ajomukavuuksillaan. Se tarjoaa runsaasti personointimahdollisuuksia ja modernia teknologiaa.

Ranskalaiset automerkit aakkosjärjestyksessä

Tässä on lista ranskalaisista automerkeistä aakkosjärjestyksessä. Linkeistä pääset tutustumaan automerkkeihin kattavammin ja löydät kaikki myytävät autot jokaisesta automerkistä. Löydät sivuiltamme myös kaikki automerkit.

  • Alpine (Renault-konsernin urheiluautomerkki)
  • Citroën
  • DS Automobiles (aiemmin osa Citroënia, nykyään erillinen brändi)
  • Peugeot
  • Renault