Citroen Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Citroen autot

Citroën on ranskalainen automerkki, jonka valikoimasta löydät paljon käytännöllisiä ja persoonallisia autoja edullisilla käyttökustannuksilla.

Vuonna 1919 perustettu Citroën on ollut mukana automarkkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. Tutustu alla olevaan valikoimaan Citroën vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestää koeajon.

Näytetään 6 autoa tunnisteella Citroen.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Citroën?

Citroënista sanotaan usein, että ne ovat pikkuvikaisia ja herkkiä hajoamaan, mutta todellisuudessa ranskalaisauto on hyvä valinta, kun etsit toimivaa ja käyttökuluiltaan kevyttä autoa kaupunkiin.

  • Näppärä valinta kaupunkiin: Monet Citroënin mallit ovat käteviä ja edullisia pikkuautoja kaupunkiin pienellä kulutuksella.
  • Persoonallisuus: Citroën erottuu massasta rohkealla ja persoonallisella muotoilulla. Sisätilat ovat usein tyylikkäät ja mukavat.

Citroën vaihtoautot – Löydä sinulle sopiva malli

Suosituimmat Citroen mallit esittelyssä.

  • Citroen C3: Kompakti kaupunkiauto, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet. Pienet käyttökulut.
  • Citroen C4 Cactus: Urheilullinen crossover-malli, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden. Se tarjoaa myös taloudellisen ajon ja mukavan matkustusmukavuuden.
  • Citroen Berlingo: Tila-auto runsailla sisätiloilla ja monipuolisilla säilytysratkaisuilla. Joustavat tilajärjestelyt mahdollistavat matkustajien  ja tavaroiden helpon kuljettamisen.

Tutustu alta myytäviin Citroen-malleihin. Pääset klikkaamalla tutustumaan jokaiseen malliin tarkemmin.

Kaikki Citroen-mallit:

Citroen C3 AircrossCitroen C4Citroen C4 CactusCitroen C5Citroen JumperCitroen Jumpy