Saksalaiset autot & automerkit - Käytetty auto Saksasta

Saksalaiset autot

Tältä sivulta löydät kaikki valikoimamme saksalaiset autot.

Saksalaiset autot ovat saavuttaneet maailmanlaajuista mainetta laadukkaasta suunnittelusta, innovatiivisista ominaisuuksista ja erinomaisesta ajettavuudesta sekä suorituskyvystä.

Kun harkitset käytetyn auton ostamista, saksalaiset autot tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon monille kuljettajille. Tutustu alta valikoimamme myytäviin saksalaisiin autoihin. Voit kysyä autoista lisää tai sopia koeajosta chatissa tai puhelimitse: 0207 890 690.

Autolistan alla käymme vielä läpi, miksi saksalaiset autot ovat niin arvostettuja ja mitä ne tarjoavat käytettyjen autojen markkinoilla

Miksi valita saksalainen auto?

Valitsemalla saksalaisen auton voit olla varma siitä, että saat luotettavan ja laadukkaan vaihtoauton, joka tarjoaa vuosiksi turvallista ja nautinnollista ajokokemusta.

Saksalaiset autot ovat suosittuja niin yksityiskäytössä kuin yritysautoinakin.

Suosio perustuu ennen kaikkea pitkään kokemukseen, ajomukavuuteen, luotettavuuden ja suorituskykyyn.

Suomessa saksalaiset autot ovat erittäin suosittuja niiden laadun, suorituskyvyn ja arvostetun brändin vuoksi.

Etenkin Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz, Audi ja Porsche ovat tunnettuja laadusta ja jatkuvasti kehittyvästä teknologiasta.

Esimerkiksi BMW:n vaihtoautot tunnetaan urheilullisista ajokokemuksistaan ja edistyneestä teknologiastaan, kun taas Mercedes-Benz tarjoaa ylellisyyttä ja mukavuutta huippuluokan sisätilojensa ansiosta.

Laatu ja luotettavuus

Saksalaiset autot ovat usein kalliimpia sekä hankinta että ylläpitokustannuksiltaan kuin monet kilpailijansa, mutta niiden korkealaatuinen ajotuntuma ja laatuvaikutelma tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon.

Ja onhan se myönnettävä, että saksalaiset autot näyttävät myös ulkoisesti erittäin hyvältä sporttipaketteineen, nahkasisustoineen, mataline alustoineen ja suurine vanteineen!

Saksalaiset autot erottuvat monilla mittareilla, kuten suorituskyvyssä, sisätilojen laadussa ja ajonautinnossa.

Saksalainen premium-auto on statussymboli ja ne on tehty kuljettajille ajajan autoiksi.

Saksassa eri työsuhdeautomallit onkin hyvin tarkkaan porrastettu riippuen siitä, minkä tason johtaja tai päällikkö on kyseessä. Suomessa tällaista kategorisointia ei ole niin selkeästi tuotu esille, mutta kokomuksemme mukaan menestyneellä liikemiehellä tai -naisella on Suomessakin yleensä saksalainen premium-auto alla.

Parhaat saksalaiset automerkit

Erityisesti Audi, BMW ja Mercedes-Benz ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisten kuluttajien keskuudessa, ja niitä nähdään usein niin kaupungeissa kuin maaseudullakin.

Maailmanlaajuisesti suosituimmat saksalaiset autot perustuvat usein niiden korkeaan laatuun, innovatiivisiin ominaisuuksiin ja arvostettuun brändiin.

BMW 3-sarja, Volkswagen Golf ja Mercedes-Benz E-sarja ovat esimerkkejä suosituista malleista, jotka ovat voittaneet kuluttajien luottamuksen ympäri maailmaa.

Tutustu näihin saksalaismalleihin

  • Volkswagen Golf: Golf on ollut yksi maailman suosituimmista kompakteista autoista vuosikymmenien ajan. Se tarjoaa erinomaisen ajodynamiikan, laadukkaat sisätilat ja monipuoliset moottorivaihtoehdot.
  • BMW 3-sarja: BMW:n 3-sarja on pitkään ollut luokkansa mittapuu urheilullisessa suorituskyvyssä ja ylellisyydessä. Se yhdistää voimakkaan moottorin, tarkan ohjauksen ja ylelliset sisätilat ainutlaatuiseksi ajokokemukseksi.
  • Mercedes-Benz E-sarja: E-sarja edustaa Mercedes-Benzin huippuluokan sedan-mallia, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä. Se on suosittu valinta liikemieskäytössä ja perheautoina ympäri maailmaa.

Saksalaiset automerkit aakkosjärjestyksessä

Tässä on lista saksalaisista automerkeistä aakkosjärjestyksessä. Kaikki automerkit eivät ole enää toiminnassa tai tuota autoja. Monet automerkit ovat myös fuusioituneet. Esimerkiksi Volkswagen Groupiin kuuluu yli 10 automerkkiä useasta eri maasta.

Alta voit tutustua automerkkeihin tarkemmin. Mikäli etsit lisää automerkkejä, voit myös katsoa kaikki automerkit -sivun.