Volvo Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Volvo autot

Volvo on ruotsalainen automerkki, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ja turvallisista autoistaan. Volvot on rakennettu kestämään pohjoismaisia olosuhteita ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä haastavissakin olosuhteissa. 

Tutustu alla olevaan valikoimaan Volvon vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestääksesi koeajon.

Näytetään 20 autoa tunnisteella Volvo.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Volvo?

Volvo nojaa vahvasti pohjoismaisiin arvoihin. Ruotsalaismerkki on tunnettu tinkimättömästä laadusta, kestävyydestä ja huolenpidosta.

Hauska anekdootti liittyen Volvoon on sen vahva side perheautoihin. On sanottu, että kun perhe kasvaa, niin myös auton tulee olla Volvo. Tämän voi nähdä myös Volvon mainoksissa, joissa korostetaan perhe-elämän iloja ja turvallisuutta.

  • Turvallisuus: Volvo on tunnettu turvallisista autoistaan. Ruotsalaismerkki panostaa voimakkaasti kuljettajan ja matkustajien turvallisuuteen. Autoista löytyy usein edistyksellisimmät turvallisuusominaisuudet.
  • Laatu ja kestävyys: Volvon autot ovat laadukkaita ja rakennettu kestämään pitkään. Ne tarjoavat luotettavaa suorituskykyä erilaisissa olosuhteissa.
  • Ympäristöystävällisyys: Volvo panostaa kestävään kehitykseen, jotka vähentävät päästöjä ja säästävät polttoainetta.
  • Perheystävällisyys: Volvon autot sopivat hyvin perheille niiden tilavien sisätilojen, käytännöllisten säilytysratkaisujen sekä lasten turvaominaisuuksien ansiosta.

Volvon sähköautot ja hybridit

Volvon uusi lippulaiva on EX90 sähköauto, joka tuli markkinoille vuonna 2023. Ruotsalaismerkillä on myös lukuisia loistavia ladattavia hybridejä sekä farmareissaan että katumaastureissaan. Volvo V60, V90 ja XC60 sekä XC90 ovat kaikki saatavilla sekä bensa-, diesel- että hybridikoneilla.

Mikäli etsit itsellesi laadukasta ja kestävää sähköautoa Volvon tyyliin, kannattaa katsoa myös Polestar vaihtoautot. Polestar on erikoistunut valmistamaan suorituskykyisiä sähköautoja haastaviin talviolosuhteisiin.

Polestar oli alun perin Volvon ja Volvon entisen emoyhtiön, Zhejiang Geely Holdingin, yhteinen sähköautojen projekti. Vaikka Polestar on nykyään itsenäinen automerkki, sillä on vahvat siteet Volvoon ja se jakaa edelleen teknologiaa ja osaamista Volvon kanssa.

Volvo vaihtoautot – Löydä sopivat mallit

Volvon mallien nimissä käytetään kirjain- ja numeroyhdistelmiä, jotka kertovat auton korimallista ja kokoluokasta. Tässä muutamia lyhenteitä:

  • Volvo XC90: "XC" viittaa crossover-tyyppiseen SUV-malliin, ja "90" kertoo auton kokoluokasta. XC90 on siis suurempi crossover tai SUV. Mallista on saatavilla myös huippusuosittu XC60 ja pienempi XC40 -malli.
  • Volvo C30: "C" viittaa coupé-malliin ja "30" kuuluu pienimpien autojen sarjaan. C30 oli pieni coupé-malli Volvolta.
  • Volvo S60: "S" viittaa sedan-malliin ja "60" kuuluu keskikokoisten autojen sarjaan. S60 on siis keskikokoinen sedan.
  • Volvo V90: "V" viittaa farmari-malliin ja "90" kuuluu suurempien autojen sarjaan. V90 on siis suurempi farmari.

Tutustu valikoimaamme ja löydä sinulle sopiva malli. Alla olevista linkeistä voit tutustua tarkemmin kaikkiin myytäviin Volvo-malleihin.

Kaikki Volvo-mallit:

Volvo C70Volvo S60Volvo S80Volvo S90Volvo V50Volvo V60Volvo V90Volvo XC60Volvo XC70Volvo XC90