Volvo XC60 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt XC60:t

Volvo XC60 autot

XC60 on nettiauton tilastojen perusteella yksi Suomen nopeimmin myydyistä vaihtoautoista. Ja siihen on toki syynsä. Volvo XC60 on erittäin suosittu vaihtoehto niille, jotka etsivät kestävää, luotettavaa ja tyylikästä katumaasturia. Tältä sivulta valikoimamme Volvo XC60 vaihtoautot.

XC60 on tilava ja suurikokoinen auto mutta kuitenkin isokokoisten maastureiden pienemmästä päästä. Englanninkielinen määritelmä “compact luxury crossover SUV” kuulostaa markkinointiosaston perjantai-iltapäivän oivallukselta, mutta kuvaa toki autoa hienosti.

XC60:n muotoilu noudattaa Volvon modernia ja skandinaavista designia. Autossa on elegantti ulkonäkö, joka vetoaa moniin autoilijoihin. Volvo XC60 tarjoaa hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen.

Tutustu alla olevaan valikoimaan Volvo XC60 vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestää koeajon: 0207 890 690.

Näytetään 3 autoa tunnisteella XC60.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Volvo XC60?

  • Turvallisuus: Volvo tunnetaan turvallisista autoistaan, ja XC60 ei ole poikkeus. Autossa on monia turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia, kuten automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kaistavahti ja törmäysvaroitin. Lisäksi XC60:ssa on vahva turvakehikko, joka suojaa matkustajia onnettomuustilanteissa.
  • Laatu: Volvo tunnetaan laadukkaista autoistaan ja samaa tekniikkaa löytyy Suomen taksitolpilta myös muista Volvon malleista. Autossa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja, mikä takaa pitkän käyttöiän ja hyvän kestävyyden.
  • Mukavuus: XC60:ssa on ergonomiset istuimet ja pehmeät jousitukset, jotka tekevät ajamisesta miellyttävää.
  • Käyttövoima: XC60:ssa on useita eri moottorivaihtoehtoja, kuten bensiini-, diesel- ja hybridimoottorit. Voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon tarpeidesi ja ajotapasi mukaan.
  • Huoltokustannukset: Volvon huoltokustannukset ovat yleensä hieman keskitasoa korkeammat.

Katso myös muut Volvo vaihtoautot

Valitsemalla Volvo XC60:n saat luotettavan ja tyylikkään katumaasturin, joka tarjoaa hyvän ajokokemuksen sekä turvallisuutta että mukavuutta. Mikäli et kuitenkaan löytänyt tältä sivulta sopivaa autoa, voit katsoa sivuiltamme myös kaikki muut myytävät Volvo vaihtoautot. Tutustu eri Volvo-malleihin alta.

Katso muut Volvo -mallit:

Volvo S60, Volvo S90, Volvo V60, Volvo V60 Cross Country, Volvo V70, Volvo V90, Volvo XC70, Volvo XC90