Polestar Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Polestar autot

Polestar on ruotsalainen sähköautomerkki, joka tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä sähköautoja.

Tutustu myytäviin malleihin alta. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme chatin kautta ja sopia koeajon tai pyytää tarjouksen.

Näytetään 2 autoa tunnisteella Polestar.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Polestar?

Polestar aloitti alun perin Volvo Carsin ja kiinalaisen autonvalmistajan Geelyn yhteisenä sähköautomerkkinä, mutta myöhemmin Polestar itsenäistyi omaksi brändikseen. Polestar pyrkii olemaan edelläkävijä sähköajoneuvojen kehityksessä ja luomaan suorituskykyisiä, kestäviä ja turvallisia sähköautoja.

  • Suorituskyky: Polestarin sähköautot tarjoavat vahvan suorituskyvyn. Nopea kiihtyvyys ja hiljainen sekä vaivaton ajokokemus.
  • Tyylikkyys: Polestarin autot tunnetaan tyylikkäästä ja modernista muotoilusta.
  • Teknologia: Polestarin autoista löytyy viimeisintä teknologiaa ja ominaisuuksia. Myös akkuihin ja toimintasäteeseen panostetaan paljon.

Katso myös vastaavat automerkit:

Polestar mallit

Polestarin mallit on nimetty yksinkertaisesti numeroilla ilmestymisjärjestyksessä. Alta löydät myös kaikki myytävät Polestar -mallit. Linkkien kautta voit tutustua autoihin tarkemmin.

  • Polestar 1: Ladattava hybridi, joka yhdistää bensiinimoottorin ja sähkömoottorin. Merkin ensimmäinen malli.
  • Polestar 2: Täyssähköinen sedan tai pikemminkin crossover.  Suunniteltu kilpailemaan premium-luokan sähköautojen kanssa. Tyylikäs design, hyvä toimintasäde ja saatavilla myös nelivetona.
  • Polestar 3: Merkin ensimmäinen sähkömaasturi on tulossa markkinoille 2024.
  • Polestar 4: Tulossa 2024. Merkki itse mainostaa autoa nimikkeellä SUV Coupé, mitä se sitten tarkoittaakin. Kokonsa puolesta nelonen menee Polestar 2:n ja 3:n väliin.

Kaikki Polestar-mallit:

Polestar 2