Hyundai i30 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt autot

Hyundai i30 autot

Hyundai i30 on edullinen ja luotettava auto kaupunkiin. Tältä sivulta löydät myytävät Hyundai i30 vaihtoautot.

i30 on kompakti ja käytännöllinen, josta löytyy sekä viistoperäinen hatchback-malli että perinteinen farmari. Malli on saanut paljon suosiota vähävikaisuuden ja taloudellisuuden johdosta. Auton kulutus onkin hyvin maltillinen.

Katso alta myytävät Hyundai i30 vaihtoautot ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit pyytää tarjouksen tai kysyä koeajosta ottamalla yhteyttä myyjiimme chatissa tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 2 autoa tunnisteella i30.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Hyundai i30?

  • Käytännöllisyys: Edullinen i30 on suunniteltu perheiden tarpeisiin. Mukavat sisätilat ja käytännölliset säilytysratkaisut tarjoavat riittävästi tilaa arjen tarpeisiin.
  • Kulutus: i30:n moottorit ovat taloudellisia ja tarjoavat hyvän polttoainetehokkuuden. Tämä tarkoittaa pienempiä käyttökustannuksia ja vähemmän ympäristövaikutuksia.
  • Turvallisuus: Hyundai panostaa turvallisuuteen ja i30:ssa on useita turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia. Tästä kertoo myös vuoden 2012 ja vuoden 2017 Euro NCAP -kolaritestit, joista i30 sai molemmista tulokseksi täydet viisi tähteä.

Tiesitkö? Hyundain i30 malli on tekniikan puolesta melko yhtenäinen sisarmallinsa Kia Ceedin kanssa. Voit katsoa sivuiltamme myös kaikki myytävät Kia Ceed vaihtoautot.

Katso kaikki Hyundai vaihtoautot

Hyundai on tunnettu luotettavista ja käytännöllisistä perheautoistaan, joissa on pieni kulutus ja edullinen hankintahinta. Tutustu valikoimaamme ja katso kaikki Hyundai vaihtoautot.

Katso muut Hyundai -mallit:

Hyundai Genesis Coupe, Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i30 Fastback, Hyundai ix20, Hyundai ix35