Kia Ceed Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt autot

Kia Ceed autot

Kia Ceed on luotettava ja hinta-laatusuhteeltaan loistava auto. Siksi se on ollut jo pidemmän aikaa yksi myydyimmistä malleistamme.

Kia Ceedistä on tarjolla erittäin käytännöllinen farmarimalli sekä loistavasti kaupunkiin sopiva hatchback. Molemmat autot ovat omassa laatuluokassaan edullisia ja kestäviä valintoja.

Valitsemalla Kia Ceedin saat laadukkaan, käytännöllisen ja turvallisen vaihtoauton. Tutustu valikoimaamme tai kysy lisää myyjiltämme. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen tai sopia koeajosta ottamalla yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 3 autoa tunnisteella Ceed.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Kia Ceed?

  • Loistava hinta/laatu-suhde: Kia tunnetaan laadukkaista autoistaan, jotka tarjoavat hyvän vastineen rahalle. Valitsemalla Ceedin voit luottaa auton kestävyyteen ja luotettavuuteen.
  • Käytännöllisyys: Ceed on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Autossa on reilusti tilaa ja miellyttävä istua. Sopii loistavasti sekä työ-, yksityis- että perhekäyttöön, minkä vuoksi farmari-Ceed on meidän myydyimpiä autojamme.

Kia Ceed vaihtoautot – Ominaisuuksia ja yleistietoa

  • Hinta: Kia Ceedin hinta on 1000€ - 40 000€ välillä käytettynä. Iso hintahaitari johtuu siitä, että autosta on markkinoilla sekä vanhempia ja edullisia pieniä hatchbackeja että uusi ladattavia farmarihybridejä.
  • Moottorivaihtoehdot: Kia Ceedistä on saatavilla perinteiset bensiini- ja dieselmoottorit sekä ladattava plug in -hybridi. Voit valita itsellesi sopivan voimanlähteen ajotarpeidesi mukaan. Suosittelemme ladattavaa hybridiä, jos pystyt lataamaan autoa arjen mukana - joko kotona tai työpaikalla.
  • Huoltokustannukset: Kia Ceedin huoltokustannukset ovat yleensä edullisia verrattuna muihin automerkkeihin, minkä lisäksi Kia kuuluu luotettavimpiin ja kestävimpiin automerkkeihin yhdessä Hondan, Toyotan ja muiden aasialaismerkkien kanssa.
  • Historia: Kia Ceed on ollut markkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien. Auton ensimmäinen sukupolvi voitti useita palkintoja muun muassa laadusta ja turvallisuudestaan. Nykyinen neljäs sukupolvi jatkaa perinteitä tarjoamalla samaa luotettavuutta ja lisää tyylikkyyttä.

Katso kaikki käytetyt Kiat

Kia on erittäin suosittu eteläkorealainen automerkki, jonka on tullut tunnetuksi laadukkaista ja luotettavista autoistaan, joissa on loistava hinta-laatusuhde. Voit tutustua muihin merkin malleihin katsomalla kaikki käytetyt Kiat.

Katso muut Kia -mallit:

Kia Cerato, Kia Niro, Kia Optima, Kia Picanto, Kia ProCeed, Kia Rio, Kia Sorento, Kia Sportage