Hyundai Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Hyundai autot

Hyundai on eteläkorealainen automerkki, joka tunnetaan luotettavista ja laadukkaista autoistaan. Hyundain vaihtoautovalikoimasta löytyy monipuolisia ja helppoja autoja.

Hyundai vaihtoautot ovat edullisia, pieniruokaisia ja niissä on vähän vikoja. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä sinulle sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestääksesi koeajon.

Näytetään 11 autoa tunnisteella Hyundai.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Hyundai?

Hyundai on käytännöllinen ja pienikulutuksinen valinta.

  • Edullisuus: Hyundai tarjoaa hankintahinnaltaan ja käyttökuluiltaan edullisia autoja, joissa on usein vähän vikoja. Niille jälleenmyyntiarvo säilyy myös varsin hyvin.
  • Laatu ja luotettavuus: Edullisista hinnoista huolimatta Hyundait kestävät hyvin aikaa ja tarjoavat laadukkaita kilometrejä. Käytännöllisiä järkiautoja.
  • Pienet päästöt: Hyundai on panostanut voimakkaasti uusiin teknologioihin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Merkin malleilla voi ajaa taloudellisesti ilman suuria päästöjä.

Hyundai sähköautot ja hybridit

Merkki on panostanut voimakkaasti uusiutuvaan energiaan ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Hyundai IONIQ 5 sähköauto voitti World Car of the Year -palkinnon, minkä lisäksi se saalisti Vuoden Auto 2022 -palkintoja useissa eri maissa. Uusi Hyundai IONIQ 6 on kehuttu sähköllä toimiva perheauto. Molemmat mallit ovat saatavilla myös hybridinä.

Hyundai vaihtoautot – Valitse itsellesi sopiva malli

  • Hyundai i20: Yllättävän tilava ja monipuolinen viistoperä, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun ja edistykselliset ominaisuudet. Auto sopii hyvin pieneksi perheautoksi tai muuten vain kaupunkikäyttöön.
  • Hyundai Tucson: Suosittu katumaasturi, joka yhdistää voimakkaan suorituskyvyn ja tilavan sisätilan.
  • Hyundai IONIQ: Palkittu perheauto, joka on saatavilla sähkö- tai hybridimoottoreilla. Pieni kulutus ja todella siistit sisätilat.

Tutustu kaikkiin myytäviin Hyundai-malleihin ja löydä sinulle sopiva auto.

Kaikki Hyundai-mallit:

Hyundai Genesis CoupeHyundai i10Hyundai i20Hyundai i30Hyundai i30 FastbackHyundai ix20Hyundai ix35