Hyundai i20 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt autot

Hyundai i20 autot

Hyundai i20 on tyylikäs ja erittäin käytännöllinen valinta kaupunkiin. Tältä sivulta löydät käytetyt Hyundai i20 vaihtoautomme.

Hyundai i20 on suunniteltu sopimaan niin kaupunkiajoon kuin pidemmille matkoillekin. Autossa on mukavat sisätilat, joista löytyy yllättävän paljon tilaa kuljettajalle että matkustajille. Auton yleisilme on maltillinen mutta tyylikäs.

Hyundain autot tunnetaan luotettavuudesta, vähävikaisuudesta ja taloudellisuudesta ja i20 on malliesimerkki tällaisesta autosta. Hankintahinta on kohtuullinen ja auton käyttökustannukset ovat edulliset. Isoja vikoja tulee harvoin ja kulutus on todella maltillinen.

Autoa voikin oikeastaan suositella kenelle tahansa. Sopii oikein hyvin kaupunkiautoksi, pieneksi perheautoksi, kakkosautoksi tai vaikka ensiautoksi nuorelle.

Alta löydät myytävät Hyundai i20 vaihtoautot. Voit sopia koeajon tai pyytää tarjouksen myyjiltämme chatissa tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 4 autoa tunnisteella i20.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Hyundai i20?

Eteläkorealainen Hyundai on tunnettu todella luotettavista ja vähävikaisista autoista, joissa on todella pienet käyttökustannukset. Hyundai i20 on järkivalinta moneen eri käyttöön ja kokonaiskustannusten kannalta se on yksi markkinoiden parhaita vaihtoautoja.

  • Taloudellisuus: Hankintahinta on kohtuullinen. Pieni koko ja polttoainetehokas moottori pitävät kulutuksen todella pienenä. Hyundain huoltokustannukset ovat usein muita merkkejä pienemmät ja i20 -mallissa on todettu todella vähän mitään vikoja.
  • Monipuolisuus: i20 on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin. Autossa on pikkuautoksi miellyttävät sisätilat ja monipuoliset säilytysratkaisut. Helppo ja mukava ajettava sekä kaupungissa että maantiellä.

Hyundai i20 vaihtoautot - Ominaisuuksia ja yleistietoa

  • Moottorivaihtoehdot: i20 on saatavilla bensiini-, diesel- ja hybridimoottorilla.

Katso kaikki käytetyt Hyundai mallit

Valitsemalla Hyundain saat monipuolisen ja taloudellisen auton luotettavalta brändiltä. Tutustu valikoimaamme ja katso kaikki käytetyt Hyundait.

Katso muut Hyundai -mallit:

Hyundai i10, Hyundai i30, Hyundai ix20, Hyundai ix35