BMW X5 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt X5:t

BMW X5 autot

BMW X5 on erittäin suorituskykyinen ja tilava katumaasturi. Tältä sivulta löydät valikoimamme BMW X5 vaihtoautot.

Kunnioitusta herättävä X5 on hyvä vaihtoehto, kun etsit järeää luksusluokan SUV-mallia. Suorituskykyinen maasturi selviää kaikista olosuhteista ja isommalla autolla on mukava pyyhkiä maantietä sakeassakin lumipyryssä.

Kuten Bemarin tyyliin kuuluu, sisätilat ovat erittäin tilavat ja hyvin viimeistellyt. Uudet ladattavat hybridit xDrive45e ja xDrive50e pystyvät myös noin 90-110km sähköiseen kantamaan (WLTP).

Katso myytävät BMW X5 automme alta. Voit pyytää tarjouksen tai sopia koeajon ottamalla yhteyttä myyjiimme chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 3 autoa tunnisteella X5.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty BMW X5?

BMW X5 on alunperin Bemarin ensimmäinen SUV-malli, joka on kehittynyt vuosien saatossa kookkaaksi luksusmaasturiksi. Uusimmat hybridiversiot tarjoavat järjettömät tehot ja huippuunsa viimeistellyt sisätilat. Jos autolle etsii huonoja puolia, voi sanoa etteivät kulutus ja hankintahinta näin kookkaalla maasturilla ole pienimmästä päästä.

  • Tehokkuus: X5:ssa on hävytön moottori, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kiihtyvyyden. Esimerkiksi uusi xDrive50e hybridi kiihtyy nollasta sataan 4,8 sekunnissa. Useamman ajotilan avulla voit säätää auton ominaisuuksia eri olosuhteisiin sopiviksi.
  • Sisätilat: Reilusti säilytystilaa tavaroille ja matkustajille. Takakonttiin mahtuu isompaakin välineistöä. Tavaratilat kätevästi muunneltavissa.
  • Ylellisyys: Korkealaatuiset sisämateriaalit ja modernit teknologiaratkaisut. Vahva ja maskuliininen ulkonäkö, joka herättää huomiota.

Katso kaikki BMW vaihtoautot

Tutustu valikoimaamme ja katso kaikki BMW vaihtoautot.

Katso muut BMW -mallit:

BMW 123, BMW 320, BMW 320 Gran Turismo, BMW 330, BMW 518, BMW 520, BMW 530, BMW iX3, BMW M140i, BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X3 M