BMW ix3 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt ix3:t

BMW iX3 autot

BMW IX3 on sähköauto, joka tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon BMW:n laadukkaista autoista kiinnostuneille kuljettajille. Tältä sivulta löydät valikoimamme BMW IX3 vaihtoautot eri hintaluokissa ja varustetasoilla.

IX3-malli edustaa BMW:n sitoutumista kestävään kehitykseen ja ympäristöystävälliseen liikkumiseen. Autossa on moderni muotoilu ja huippuluokan teknologia, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan niille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään ilman kompromisseja suorituskyvyssä tai mukavuudessa.

Autossa on myös mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten edistyksellinen iDrive-infotainment-järjestelmä, älykäs kaistavahti-järjestelmä ja adaptiivinen vakionopeudensäädin. Lisäksi IX3-mallissa on korkeatasoinen turvallisuusvarustelu, joka takaa matkustajien suojan kaikissa tilanteissa.

Tutustu alla olevaan valikoimaan BMW IX3 vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestää koeajon. Palvelemme chatin välityksellä ja puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella iX3.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty BMW IX3?

  • Ympäristöystävällisyys: IX3-malli on täyssähköauto, joka tarjoaa päästöttömän ja hiljaisen ajokokemuksen. Valitsemalla IX3-mallin voit vähentää hiilijalanjälkeäsi ja osallistua kestävään kehitykseen.
  • Laatu: BMW tunnetaan laadukkaista autoistaan ja huippuluokan materiaaleista. Valitsemalla IX3-mallin saat luotettavan auton, joka kestää pitkään ja tarjoaa korkeaa laatua.
  • Teknologia: BMW on tunnettu innovatiivisesta tekniikastaan, ja tämä näkyy myös IX3-mallissa. Autossa on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten älykkäät avustinjärjestelmät ja moderni infotainment-järjestelmä.
  • Turvallisuus: BMW panostaa turvallisuuteen, ja IX3-mallissa on useita turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia, kuten törmäysvaroitin, kaistavahti-järjestelmä ja automaattinen hätäjarrutustoiminto. Autossa on myös useita turvatyynyjä ja vahva runkorakenne, joka tarjoaa suojaa matkustajille.
  • Sähkömoottori: IX3-malli toimii täyssähköllä, mikä tarkoittaa, että se ei tuota päästöjä ajon aikana. Sähkömoottori tarjoaa myös välitöntä vääntöä ja hiljaista ajokokemusta.
  • Toimintamatka: IX3-mallissa on riittävä toimintamatka useisiin päivittäisiin ajotarpeisiin. Voit ladata auton kotona tai julkisilla latauspisteillä, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon pitkillekin matkoille.

Katso myös muut BMW vaihtoautot

Valitsemalla BMW IX3-mallin saat ympäristöystävällisen vaihtoehdon luksusta ja suorituskykyä arvostavalle kuljettajalle. Mikäli et löytänyt tältä sivulta etsimääsi, voit myös katsoa kaikki muut BMW vaihtoautot. Alla esiteltynä myytävät mallit.

Katso muut BMW -mallit:

BMW 123, BMW 320, BMW 320 Gran Turismo, BMW 330, BMW 420, BMW 518, BMW 520, BMW 530, BMW 740, BMW M440i, BMW X1, BMW X3, BMW X3 M, BMW X5