BMW 530 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt 530:t

BMW 530 autot

BMW 5-sarja on yksi BMW:n onnistuneimmista ja kysytyimmistä mallisarjoista ja lanseerattiin jo vuonna 1972. Nykyiset uudet BMW:t ovat jo seitsemättä sukupolvea. BMW 530 vaihtoauto on erinomainen valinta sinulle, joka arvostavaa luksusta ja suorituskykyä autossaan. BMW 530 on tyylikäs ja moderni auto, joka tarjoaa huippuluokan ajonautinnon.

BMW 530:ssa yhdistyvät tehokas moottori ja innovatiivinen teknologia. Autossa on vakuuttava kiihtyvyys ja urheilullinen ajodynamiikka, mikä tekee siitä miellyttävän ajettavan. Lisäksi BMW:n iDrive-järjestelmä tarjoaa helpon käyttöliittymän auton eri toimintojen hallintaan. 500-sarjalla on status- ja imagoarvoa ja se mielletään Saksassa keskijohdon autovaihtoehdoksi.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman BMW 530 vaihtoautoja eri hintaluokissa ja varustetasoilla. Voit valita juuri sinulle sopivan mallin tai ottaa yhteyttä myyjiimme ja järjestää koeajon. Palvelemme chatin välityksellä tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 9 autoa tunnisteella 530.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty BMW 530?

  • Laatu: BMW tunnetaan laadukkaista autoistaan ja huippuluokan tekniikastaan. Valitsemalla BMW 530:n saat luotettavan auton, joka tarjoaa korkeatasoisen ajonautinnon.
  • Suorituskyky: BMW 530:ssa on tehokas moottori, joka takaa vakuuttavan suorituskyvyn. Autossa on myös useita ajo-ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista ja urheilullista.
  • Muotoilu: BMW 530:n muotoilu on tyylikäs ja moderni. Autossa on huomioitu yksityiskohdat, jotka tekevät siitä houkuttelevan näköisen.
  • Teknologia: BMW on tunnettu edistyksellisestä teknologiastaan, ja se näkyy myös BMW 530:ssa. Autossa on monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten älykkäät avustinjärjestelmät ja viihdejärjestelmä.
  • Huoltokustannukset: Vaikka BMW:t ovat laadukkaita autoja, niiden huoltokustannukset voivat olla hieman korkeammat kuin joillakin kilpailijoilla.

Katso myös muut käytetyt BMW -mallit

Valitsemalla BMW:n saat nauttia luksusluokan ajonautinnosta ja laadukkaasta autosta. Tutustu valikoimaamme ja löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoauton. Alla kaikki käytetyt BMW-mallit.

Katso muut BMW -mallit:

BMW 123, BMW 320, BMW 320 Gran Turismo, BMW 330, BMW 420, BMW 518, BMW 520, BMW 740, BMW iX3, BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X3 M, BMW X5