BMW X1 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt X1:t

BMW X1 autot

BMW X1 on ollut vuodesta 2009 on suosittu ja monipuolinen vaihtoehto käytettyjen autojen markkinoilla. Tämä X3 BMW:n pikkuveli luokitellaan compact SUV -luokkaan eli pienempiin maastoautoihin. Tältä sivulta löydät valikoimamme BMW X1 vaihtoautot.

BMW tarjoaa X1:een saksalaiseen tyyliin tilavan sisätilan ja urheilullisen nopeaan ajoon suunnitellun ajokokemuksen. BMW juontaa juurensa vuoteen 1913 ja ensimmäinen BMW henkilöauto valmistettiin jo melkein 100 vuotta sitten vuonna 1929. Alkuvuosista lähtien BMW on panostanut laatuun. Siksi BMWn maine laadun suhteen on vahva ja se näkyy myös X1:n ominaisuuksissa. BMW tunnetaan myös urheilullisista ja tehokkaista autoistaan ja X1 ei ole siinä poikkeus.

Tutustu alla olevaan valikoimaan BMW X1 vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestää koeajon. Ota yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 3 autoa tunnisteella X1.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty BMW X1?

  • Tyylikkyys: BMW tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan
  • Laatu: BMW antaa viimeistellyn ja huolitellun vaikutelman. BMW:n on sanottu olevan “ajajan auto”.
  • Suorituskyky: Voit nauttia urheilullisesta ajokokemuksesta.
  • Turvallisuus: BMW panostaa voimakkaasti turvallisuuteen, ja X1:ssä on useita turvallisuusominaisuuksia, kuten automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja kaistavahti.
  • Huoltokustannukset: BMW on premium-auto ja sen huoltokustannukset ovat yleensä keskimääräistä kovemmat.

Katso kaikki BMW vaihtoautot

BMW X1 on hyvä vaihtoehto tyylikkyyden, teknologian ja suorituskyvyn vuoksi. Mikäli et kuitenkaan löytänyt mukavaa autoa, tutustu valikoimaamme tarkemmin ja löydät varmasti itsellesi sopivan auton. Voit myös katsoa sivuiltamme kaikki BMW vaihtoautot.

Katso muut BMW -mallit:

BMW 116, BMW 320, BMW 320 Gran Turismo, BMW 330, BMW 335, BMW 420, BMW 518, BMW 520, BMW 530, BMW 740, BMW iX3, BMW R, BMW X3, BMW X3 M, BMW X5