Audi Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Audi autot

Audi on saksalainen automerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä autoistaan. Monipuolinen ja luotettava auto on Suomen suosituimpia merkkejä.

Katso alta käytetyt Audit ja löydä itsellesi sopiva auto. Voit sopia koeajosta tai kysyä lisää autoista chatin kautta tai puhelimitse.

Näytetään 26 autoa tunnisteella Audi.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Audi?

Audi on ollut uranuurtaja monissa autoteollisuuden ratkaisuissa, kuten nelivedon kehittämisessä, kevytrakenteisissa materiaaleissa ja älykkäissä ajoavustimissa. Jos automerkeille tehtäisiin sokkotestejä, väitämme että Audi selviäisi voittajana. BMW:n ja Mercedes-Benzin ohella Audi on kokonaisvaltaisesti maailman parhaimpia automerkkejä.

  • Laatu: Audi tunnetaan laadukkaasta suunnittelusta ja viimeistellystä ulkonäöstään. Elegantteja ja hienostuneita autoja, jotka erottuvat massasta.
  • Varustelu: Audi on ollut uranuurtaja monissa autoteollisuuden ratkaisuissa. Merkki panostaa voimakkaasti kehitykseen ja se näkyy kaikissa autoissa.
  • Ajonautinto: Audit tarjoavat korkealaatuista ajonautintoa ja huippuluokan suorituskykyä. Autossa on hyvä hallittavuus, tasainen kyyti ja vahva moottori.
  • Turvallisuus: Audi panostaa voimakkaasti turvallisuuteen. Autossa on useita ominaisuuksia, jotka parantavat matkustajien turvallisuutta eri tilanteissa.

Katso myös vastaavat automerkit:

Audin sähköautot ja hybridit

Audilla alkaa olla jo melko laaja sähköautomallisto. Tässä muutamia Audiin liittyviä sähköautoja ja hybridejä:

  • Audi E-tron: Täyssähköinen SUV, joka tarjoaa premium-luokan suorituskykyä ja mukavuutta. Saatavana eri versioita, kuten e-tron SUV ja e-tron Sportback.
  • Audi Q4 e-tron: Miellyttävä täyssähköinen katumaasturi, joka tarjoaa tyylikkään vaihtoehdon kaupunki- ja perheajoon.
  • Audi e-tron GT: Urheilullinen täyssähköinen Gran Turismo -malli, joka yhdistää suorituskyvyn ja tyylin.

Audilta on myös todella tyylikkäitä uusia sähköautoja. Esimerkiksi Audi A6 ja Audi A8 ovat saamassa lähiaikoina omat täyssähköiset versiot.

Audi vaihtoautot – Löydä sopiva malli

Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva Audi. Tässä joitain suosituimpia Audin malleja. Alta löytyvistä linkeistä pääset tutustumaan myytäviin malleihin tarkemmin.

  • Audi A3: Kompakti perheauto, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet. Sopii hyvin kaupunkiajoon ja pidemmille matkoille.
  • Audi A4: Tilava sedan tai farmari, joka tarjoaa korkeaa mukavuutta ja luotettavaa suorituskykyä. Sopii erinomaisesti perheille tai pitkien matkojen ajamiseen.
  • Audi Q5: Tilava katumaasturi, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön ja urheilullisen suorituskyvyn. Tarjoaa hyvän maavaran ja mahdollisuuden nelivedolle.

Kaikki Audi-mallit:

Audi A3Audi A4Audi A5Audi A6Audi Q3Audi Q5Audi S3Audi S5Audi TT