Porsche Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Porsche autot

Porsche on yksi maailman arvostetuimmista automerkeistä ja sen vaihtoautovalikoimasta löytyy laaja valikoima upeita urheiluautoja. Tältä sivulta löydät laadukkaat käytetyt Porschet.

Saksalaiset Porschet ovat tunnettuja huippuluokan suorituskyvystään, tyylikkäästä muotoilusta ja ainutlaatuisesta ajokokemuksesta. Tutustu myytäviin Porschen vaihtoautoihin alta. Voit myös ottaa yhteyttä chatin kautta ja sopia koeajon tai pyytää tarjouksen.

Näytetään 2 autoa tunnisteella Porsche.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Porsche?

Porsche perustettiin vuonna 1931 perustajiin kuuluneen Ferdinand Porschen mukaan. Nykyään Porsche kuuluu saksalaiseen Volkswagen Group -konserniin, johon kuuluvat urheiluautoista myös Bugatti, Lamborghini ja Cupra.

Porschen autot tarjoavat poikkeuksellisen ajonautinnon ja  korkealaatuisen sisustuksen.

  • Poikkeuksellinen ajokokemus: Porsche-autot tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja ainutlaatuisen ajokokemuksen. Ajokokemusta on vaikea sanoin kuvailla, se pitää itse kokeilla.
  • Tyylikäs muotoilu: Porschen urheilullinen ja tyylikäs muotoilu erottuu massasta. Autot herättävät huomiota ulkoapäin ja ovat sisältä viimeisen päälle suunniteltuja.
  • Luksusvarusteet: Porsche-autoissa on laaja valikoima luksusvarusteita, jotka tekevät matkanteosta ylellistä.

Porschen sähköautot ja hybridit

Porsche on ottanut sähköautot haltuunsa tyylikkäällä otteella. Porschen ensimmäinen täyssähköinen malli oli Taycan. Kyseessä on auto, joka ei tingi suorituskyvystä. Auton teho on parhaimmillaan yli 750 hevosvoimaa. Taycanin avulla Porsche osoitti, että myös sähköauto voi olla sekä tehokas että nautinnollinen ajettava.

Porsche Panamera ja Cayenne ovat sen sijaan saatavana ladattavana hybridinä, jossa on sähkömoottori ja perinteinen polttomoottori yhdistettynä. Tämä mahdollistaa joko täyssähköisen ajon lyhyillä matkoilla tai polttomoottorin käytön pidemmillä matkoilla.

Porschelta voi tulla myös jatkossa hurjia sähköautoja. Saksalaismerkin teknologiaa käytetään myös muiden automerkkien, kuten Audin sähköautoissa.

Porsche -mallit – Löydä sopiva malli

Suosituimpia Porsche-malleja ovat 911, Cayenne, Taycan ja Panamera. Alla lyhyt esittely tunnetuimmista Porschen malleista. Voit myös tutustua myytäviin malleihin tarkemmin linkeistä alempaa.

  • Porsche 911: Legendaarinen urheiluauto, mikä tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. Täydellinen valinta autoharrastajille tai urheiluauton etsijöille.
  • Porsche Cayenne: Tilava katumaasturi, missä yhdistyvät urheilullinen suorituskyky ja käytännöllisyys. Sopii hyvin moneen eri käyttöön.

Kaikki Porsche-mallit:

Porsche 911