Autokaupan myyntiavustaja Vantaalle – Vaihtoautomaa

Onko autot ja autoala intohimosi? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa? Vaihtoautomaa Vantaalla olisi paikka auki reippaalle ja omatoimiselle myyntiavustajalle.

Myyntiavustajan tehtäviin kuuluu monipuoliset autokaupan tukitehtävät ja autokaupan arjessa avustaminen. Tehtäviisi kuuluvat esim. autojen tarkastukset ja siirrot, huoltoon sekä katsastukseen toimittaminen, myyjien avustaminen ja muut myymälän päivittäiset tehtävät renkaiden nostelusta asiakaspalveluun saakka. Sovellut tehtävään kun olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, tartut toimeen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Auto-osaamista on hyvä olla niin että hallitset ajoneuvotekniikan perusasiat ja sinulla on vähintään B-ajokortti. 

Työtä tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin, mutta sesonkiaikoina mahdollisesti myös viikonloppuisin. Viikoittainen työaika on 30 tuntia. 

Olethan luonteeltasi positiivinen ja tartut annettuun työtehtävään energisellä otteella sekä olet kiinnostunut autoista. Tehtävä edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, voimassa olevaa ajokorttia, nuhteetonta taustaa ja kunnossa olevia luottotietoja sillä tulet työskentelemään autorahoituksen ja rekisteröintien parissa.

Vaihtoautomaa on Suomen pinkein autokauppaketju, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme hyvät autokaupat. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa, Lempäälässä ja Muuramessa. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava.

Perustiedot

Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
Työn kesto Toistaiseksi
Työaika Osa-aikatyö
Palkkaus 12€/t
Työpaikan osoite Tiilipojanlenkki, Vantaa, Suomi
Tiedustelut Johannes Paakkinen, johannes.paakkinen@vaihtoautomaa.com
Haku päättyy 16.4.2023 00:00
Ilmoitus julkaistu 3.4.2023

Jätä hakemus: Autokaupan myyntiavustaja Vantaalle

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.