Muurameen Automyyjä – Vaihtoautomaa

Muurameen Automyyjä

Hei sinä automyynnin (tai myynnin) ammattilainen, haluatko tulla tekemään tulosta ja luomaan ykkösluokan asiakaskokemuksia autokaupan alalla? Hienoa, sillä meillä on sinulle töitä tarjolla Muuramen toimipisteessä!

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat. Olemme auto- ja välityskaupan, mutta myös etä- ja toimitusmyynnin ammattilaisia joiden työvälineet ja logistiikkaosaaminen ovat vertaansa vailla! Vaihtoautomaan liikevaihto oli n.30 M eur päättyneellä tilikaudella ja myyntimme kasvaa edelleen voimakkaasti. Valikoimassamme on jatkuvasti lähes 400 vaihtoautoa ja toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Lempäälässä, Lahdessa ja Muuramessa. Tarjoamme käyttöön alan parhaat työvälineet, palkkiomallin, sekä jatkuvat myyntikilpailut. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 25 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava!

Laajennamme nyt Keski-suomen toimintaamme vastaamaan voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään ja haemme nyt myyntitiimimme täydennykseksi asiakaspalveluhenkistä myyjää Muurameen. Muuramen myymälä on voimakkaimmin myyntiä kasvattanut yksikkömme 2021 ja myynti kasvaa edelleen voimakkaasti.

Myyjäämme kohtaavat asiakkaat ammattitaidolla ja hyvällä energialla niin puhelimitse, chatissa, mailissa, sekä muilla etäviestinnän tavoilla, mutta myös kasvotustenkin. Tehokas ja ammattitaitoinen tiimimme takaa, että varasto kiertää ja myyjillä on aina riittävästi autoja myytävänä. Myyjien määrä on optimoitu varaston kanssa siten että autoja on aina keskimäärin 25 kpl per/myyjä. Tällä varmistamme tasaisen ja hyvän palkkauksen!

Tule siis mukaan autokaupan vallankumoukseen ja hae nyt mukaan Huipputiimiin!

Työssäsi kohtaat asiakkaita kasvotusten päivittäin, mutta meille on tärkeää, että et pelkää tarttua puhelimeen. Myyjänä vastaat uusasiakashankinnasta, mutta pidät myös huolen jo olemassa olevista asiakkaistamme Arvostamme ennen kaikkea nopeaa toimintaa, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, tuloshakuisuutta, sekä huippuluokan vuorovaikutustaitoja. Jos sinulla on jo kokemusta autoalalta, hienoa sillä se katsotaan eduksi! Tärkeintä on kuitenkin halu kehittyä automyynnin timanttiseksi ammattilaiseksi.

Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, ja työajat sijoittuvat liikkeiden aukioloaikojen puitteisiin maanantaista perjantaihin kello 10 ja 18 välillä ja lauantaisin kello 10 ja 15 välillä.

Tarjoamme alan parhaan palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Keski-Suomessa myyntiryhmänjäsenet tienaavat tällä hetkellä kuukaudessa 3000 – 7000 euroa, ajoittain tietysti vielä enemmän eikä palkkakattoa meillä tunneta. Haluamme nähdä myyjämme onnistuvan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Nuorekas tiimimme tekee aina töitä tinkimättömällä asenteella, mutta huumoria unohtamatta. Kaikkien myymälöidemme erinomaisuus piilee myös tarkkaan mietityssä sijainnissa siksi myös Muuramen toimipiste sijaitsee näkyvästi vilkkaan ysitien varressa.

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2.2022. Työ alkaa heti, mutta aloituksen voimme sopia myös joustavasti.

Lisätiedot Cristian Hamo, 0400194984, cristian@vaihtoautomaa.com

Perustiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan heti
Työn kesto Toistaiseksi
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Pohja+provisio
Työpaikan osoite Punasillantie 4, Muurame, Suomi
Tiedustelut Cristian Hamo, cristian@vaihtoautomaa.com
Haku päättyy 21.2.2023 00:00
Ilmoitus julkaistu 6.2.2023

Jätä hakemus: Muurameen Automyyjä

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.