Myyntiavustaja Lempäälä – Vaihtoautomaa

Myyntiavustaja Lempäälä

Onko autot ja autoala intohimosi? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa? Vaihtoautomaa Lempäälässä olisi paikka auki reippaalle ja omatoimiselle myyntiavustajalle.

Myyntiavustajan tehtäviin kuuluu monipuoliset autokaupan tukitehtävät ja autokaupan arjessa avustaminen. Tehtäviisi kuuluvat esim. autojen pesut, tarkastukset ja siirrot. Huoltoon toimittaminen, myyjien avustaminen ja muut myymälän päivittäiset tehtävät renkaiden nostelusta asiakaspalveluun saakka. Sovellut tehtävään kun olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, tartut toimeen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Auto-osaamista on hyvä olla niin että hallitset ajoneuvotekniikan perusasiat ja sinulla on vähintään B-ajokortti.

Autojen siistiminen ja pienet huoltotyöt ovat myyntiavustajan arkea.
<em>Autojen siistiminen ja pienet huoltotyöt ovat myyntiavustajan arkea <em>

Olethan luonteeltasi positiivinen ja tartut annettuun työtehtävään energisellä otteella sekä olet kiinnostunut autoista. Tehtävä edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, voimassa olevaa ajokorttia, nuhteetonta taustaa ja kunnossa olevia luottotietoja sillä tulet työskentelemään autorahoituksen ja rekisteröintien parissa.

Työtä tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin, mutta sesonkiaikoina mahdollisesti myös viikonloppuisin. Viikoittainen työaika on 30 tuntia. Palkkaus on 10-12 euroa tunti.

Myyntiavustajan työhön kuuluu mm. autojen kuvaaminen toimipisteellä.
<em>Myyntiavustajan työhön kuuluu mm autojen kuvaaminen toimipisteellä <em>

Vaihtoautomaa on Suomen pinkein autokauppaketju, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme hyvät autokaupat. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa, Lempäälässä ja Muuramessa. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Perustiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Toistaiseksi
Työaika Osa-aikatyö
Palkkaus 10-12€/tunti
Työpaikan osoite Ruokosmetsänkatu 7c, Lempäälä, Suomi
Tiedustelut Toni Helenius, toni.helenius@vaihtoautomaa.com
Haku päättyy 31.10.2023 23:59
Ilmoitus julkaistu 10.10.2023

Jätä hakemus: Myyntiavustaja Lempäälä

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.