Tesla Model X Vaihtoautot - Katso myytävät käytetyt autot

Tesla Model X autot

Tesla Model X on uuden ajan sähkömaasturi, josta ei lopu ominaisuudet.

Model X:stä on sanottu, että se on maailman nopein maastoauto. Model X Plaid -versio kiihtyy nollasta sataan 2,6 sekunnissa ja siinä 1020 hevosvoimaa. Lisäksi autolla pystyy vetämään 2268kg:n kuormaa.

Tesla Model X ei ole Suomessa kaikista suosituin malli, minkä vuoksi sitä on melko vähän saatavilla käytettynä. Alta näet kaikki myytävät Tesla Model X -autot aina kun niitä on meillä myynnissä.

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä chatin kautta ja olet enemmän kuin tervetullut koeajolle liikkeisiimme.

Näytetään 1 autoa tunnisteella Model X.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Tesla Model X?

Tesla Model X on pitkän kokemuksemme perusteella ainutlaatuinen sähköauto.

Olemme myyneet jo vuosia erilaisia sähköautoja ja testanneet niitä. Tesla Model X:ää ei voi verrata oikein mihinkään, se on poikkeullisen hyvä sähköauto.

Sen heikkous on kuitenkin korkea hinta, verrattuna vaikkapa Tesla Model Y- tai Tesla Model 3 -malleihin.

Plussat

 • Suorituskyky: Tesla Model X on maailman nopein maastoauto. Plaid -versiossa on 1020 hevosvoimaa, kiihtyvyys 0-100km 2,6 sekuntia ja 2268kg vetokapasiteetti.
 • Tilat ja mukavuus: Model X:ssä on erittäin tilava sisätila ja istuimet jopa seitsemälle matkustajalle kolmessa istuinrivissä.
 • Sähköinen toimintamatka: Model X:llä on huomattava toimintamatka yhdellä latauksella verrattuna useimpiin muihin sähköautoihin. Tesla Supercharger -latausverkosto helpottaa pitkän matkan ajoa.
 • Ohjelmistopäivitykset: Model X on päivitettävissä ja huollettavissa etänä. Saat parannuksia autoosi ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa fyysistä autoa.
 • Käyttöjärjestelmä: Pieni, mutta kätevä ominaisuus joka on mainitsemisen arvoinen. Model X muistaa aiemmat kuljettajansa ja tunnistaa ne avaimen perusteella. Näin se osaa valita oikeat istuinsäädöt ja asetukset kullekin kuljettajalle.

Tesla Model X: Plaid, Long Range vai perusversio?

Tesla Model X on tarjolla eri versioina. Suurimmat erot ovat suorituskyvyssä, toimintamatkassa ja varustelussa.

Nopeana yhteenvetona voi sanoa, että Model X Long Range takaa pidemmän toimintamatkan ja Model X Plaid tarjoaa mielettömän suorituskyvyn. Kannattaa huomioida, että X Plaid on samalla kallein vaihtoehto.

Tässä on vertailua eri Tesla Model X -versioiden välillä:

 1. Tesla Model X:
  • Suorituskyky: Hyvä kiihtyvyys ja suorituskyky. Nollasta sataan 3,9 sekuntia. 670 hevosvoimaa. Huippunopeus 250 km/h.
  • Moottori: Kaksi sähkömoottoria, neliveto
  • Toimintamatka: 576km (WLTP)
  • Hinta: Edullisempi versio
 2. Tesla Model X Plaid:
  • Suorituskyky: Huippuluokan kiihtyvyys ja suorituskyky. Nollasta sataan 2,6 sekuntia. 1020 hevosvoimaa. Huippunopeus 262km/h.
  • Moottori: Kolme sähkömoottoria, neliveto
  • Toimintamatka: 543 km (WLTP)
  • Hinta: Kallein versio
 3. Tesla Model X Performance:
  • Vanhempi versio Tesla Model X:stä, jota saa edelleen käytettynä. Kahden moottorin neliveto. Huippuluokan kiihtyvyys ja suorituskyky. Toimintamatka 485km (WLTP).
 4. Tesla Model X Performance Ludicrous:
  • Vanhempi versio. Eng. termi “Ludicrous” viittaa naurettavaan suorituskykyyn, mitä tämä vanhempi versio tarjollaan. Nykyään auton päivitettyä versiota myydään nimellä Tesla Model X Plaid. Tarjoaa vielä Performanceakin enemmän tehoja. Toimintamatka 485 (WLTP).
 5. Tesla Model X Long Range:
  • Vanhempi versio. Toimintamatka 505km. Nykyään päivitettyä versiota vastaa Tesla Model X. Autossa on Performance -versioon nähden pienemmät tehot, mutta pidempi toimintamatka. Kahden moottorin neliveto.
 6. Tesla Model X 100D, 90D, 75D, P100D, P90D:
  • Nämä lyhenteet liittyvät eri versioihin ja konfiguraatioihin Tesla Model X -mallissa. Tässä on lyhyt selitys kullekin: Luku “100” tarkoittaa akun kokonaiskapasiteettiin (100 kW). D on yhtä kuin Dual Motor, eli kaksi moottoria, joka tarkoittaa tässä tapauksessa myös nelivetoa. P on “Performance”, eli tarkoittaa edellä mainittuja suurempia tehoja.

Yleistiedot ja esittely

Hinta

Tesla Model X:n hinta käytettynä on 40 000 € – 150 000€, eli hintahaitari on todella suuri.

Toimintamatka

Tesla Model X:n realistinen ajoon perustuva toimintamatka on yleensä noin 300-400 km. WLTP-toimintamatka vaihtelee 547-628km välillä.

Lataaminen ja latausnopeus

Huom! Kun laitat Tesla Model X:n navigoinnin päälle, se näyttää automaattisesti aina kaikki Teslan Supercharger-latausverkoston latauspaikat reitin varrella.

Auto osaa tehdä sinulle reittisuunnitelman lisäksi myös lataus- ja pysähdyspaikoille optimaalisimmat ehdotukset.

Tavaratila, korityyppi ja vetokoukku

Model X on tilava sähkömaasturi (SUV), jollaisia ei vielä paljon ole. Autoon voi valita 5-7 paikan istuinjärjestelyt. Tavaratilaa on 2180 litraa.

X -malleissa on myös vetokoukun mahdollisuus ja peräti 2268kg vetokyky.

Kulutus

Tesla Model X kuluttaa 20-24 kWh/100km, mikä on eniten kaikista tesloista. Kulutukseen vaikuttaa eniten auton iso koko sekä valtavat tehot.

Katso muut Tesla -mallit:

Tesla Model 3, Tesla Model S