Tesla Model 3 Vaihtoautot - Katso myytävät käytetyt autot

Tesla Model 3 autot

Tesla Model 3 on asettanut uudet standardit sähköautoille. Autoa voi suositella lämpimästi kaikille, jotka etsivät loistavaa sähköautoa kohtuulliseen hintaan.

Teslan etumatka muihin sähköautoihin on merkittävä. Muiden valmistajien sähköautoissa nähdään edelleen paljon lastenvikoja, mutta Teslan kaikki mallit ovat erittäin valmiita sähköautoja.

Teslan malleista suosituin on Tesla Model 3, joka on edullisin ja käytännöllisin malli. Se ei kuitenkaan jää laadussa lainkaan jälkeen muista Teslan autoista.

Teslan ajomukavuudesta saa heti kiinni. Ajokokemus on ollut monille sähköauton vastustajillekin iso positiivinen yllätys. Suosittelemme tulemaan koeajolle liikkeisiimme Vantaalle, Muurameen, Lempäälään tai Lahteen.

Alta näet kaikki saatavilla olevat käytetyt Tesla Model 3 -autot. Voit tilata valitsemasi auton myös suoraan kotiovellesi ja suorittaa koeajon kotipihaltasi. Kaikki kotiintoimitetut autot sisältävät 14vrk palautusoikeuden.

Tarvittaessa voit aina ottaa yhteyttä myyjiimme chatin kautta tai soittamalla numeroon: 0207 890 690.

Näytetään 17 autoa tunnisteella Model 3.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Tesla Model 3?

Kokemustemme perusteella voimme suositella autoa kaikille sähköauton etsijöille. Tesla Model 3 on mielestämme hinta/laatu-suhteeltaan maailman paras sähköauto.

Emmekä ole mielipiteemme kanssa yksin, sillä Tesla Model 3 on varmastikin maailman tunnetuin sähköauto ja myös Suomessa jatkuvasti myydyimpien sähköautojen joukossa yhdessä Tesla Model Y:n kanssa.

 • Loistava ajaa: Teslasta ei lopu ominaisuudet. Nopea ohjattavuus, tehokas moottori ja jämäkkä alusta tekevät ajamisesta mukavaa.
 • Hauskat lisäominaisuudet: Playstationin pelaaminen tai Netflixin katsominen suoraan autossa tai käytännölliset “Dog Mode” ja “Camp Mode” tekevät autosta ainutlaatuisen.
 • Vähävikainen ja valmis sähköauto: Olemme myyneet satoja Tesloja ja todenneet niissä erittäin vähän huollettavaa. Tällä saralla etumatka muihin sähköautoihin on mittava.
 • Verrattain pieni kulutus: Erittäin energiatehokas auto, minkä vuoksi Tesla Model 3 pärjää usein erilaisissa toimintamatkan mittauksissa edukseen.
 • Laadukkain auto omassa hintaluokassaan: Tämän laatutason autoja ei saa ainoatakaan vastaavalla hinnalla. Esimerkiksi aivan toisen luokan Volkswagen ID.3 maksaa samoilla varusteilla huomattavasti enemmän kuin Tesla Model 3.
 • Aina parhaat varusteet: Teslan Model 3 -malleissa on autosta riippumatta parhaat lisävarusteet mukana. Vuosimalleissa on vain pieniä eroja. Vuonna 2021 malleihin tuli esimerkiksi paremman energiatehokkuuden takaava lämpöpumppu vakiona.
 • Nopea pikalataus: Teslan mallit latautuvat kokemuksiemme mukaan nopeammin kuin muut sähköautot. Olemme kertoneet alempana tarkemmin latausnopeuksista ja latausverkostosta.

Tesla Model 3: Performance, Long Range vai Standard?

Vuoden 2021 aikana Tesla Model 3 koki hienoisia päivityksiä, jotka sisälsivät uuden ilmalämpöpumpun (vakiona kaikissa autoissa), sähkötoimisen takaluukun ja parannuksia ajomelun vähentämiseen.

Performance edustaa tehokkuutta, Long Range -versio tarjoaa pidemmän toimintamatkan ja Standard Range on valikoiman edullisin. Toimintamatkat ja suorituskyky voivat hieman vaihdella vuosimallin tai akkukapasiteetin mukaan. Esimerkiksi Tesla Model 3 Long Range -versiota on saatavilla sekä 77kWh että 82 kWh akulla.

Tässä vertailua eri Tesla Model 3 -versioiden välillä:

 1. Tesla Model 3 Standard Range:
  • Hinta: Edullisin vaihtoehto
  • Moottori: Takaveto, yksi moottori takana
  • Toimintamatka: 448km (WLTP)
  • Suorituskyky: Hyvä kiihtyvyys ja suorituskyky
 2. Tesla Model 3 Long Range:
  • Hinta: Laatuun nähden edullinen hinta
  • Moottori: Neliveto, kaksi moottoria
  • Toimintamatka: 612km (WLTP)
  • Suorituskyky: Erinomainen kiihtyvyys ja suorituskyky.
 3. Tesla Model 3 Performance:
  • Hinta: Korkein hinta
  • Moottori: Neliveto, kaksi moottoria
  • Toimintamatka: 547km (WLTP)
  • Suorituskyky: Erinomainen kiihtyvyys ja huippuluokan suorituskyky. Suunnattu erityisesti urheilullista ajokokemusta arvostaville.

Yleistiedot

Yleistiedot ja esittely

Hinta

Käytettynä Tesla Model 3:n hinta on noin 30 000 € – 65 000€ vuosimallista ja versiosta riippuen.

Kokemuksiemme perusteella se on hinta/laatu -suhteeltaan kaikista paras sähköauto.

Olemme myyneet satoja sähköautoja ja Model 3 on edullinen verrattuna mihin tahansa muuhun vastaavaan autoon.

Toimintamatka

Hieman versiosta riippuen Tesla Model 3 -mallin toimintamatka on 415-612km yhdellä latauksella.

Mainitut toimintasäteet ovat WLTP-toimintamatkoja. Mikäli olet ostamassa sähköautoa, voit aina kysyä lisää todellisista toimintamatkoista myyjiltämme.

Olemme käyneet asiaa tarkemmin läpi myös sähköautojen toimintamatkat sivullamme.

Kulutus

Tesla Model 3 kuluttaa parhaimmillaan alle 13 kWh / 100km. Keskimäärin Model 3 kuluttaa 16-20 kWh satasella.

Lataaminen ja latausnopeus

Tesla Model 3:n latausaika vaihtelee hieman version mukaan, mutta yleisesti voi sanoa, että latausaika on Teslan kaikissa malleissa huomattavasti nopeampi kuin missään muissa sähköautoissa.

Esim. Tesla Model 3 Long Range lataa pikalatauksessa itsensä 10% akun tasosta 90%:iin 34 minuutissa, millä saa 414km lisää toimintamatkaa.

Tavaratila, korityyppi ja vetokoukku

Tesla Model 3 on täyssähköinen sedan-malli, jonka tavaratila on hieman versiosta vaihdellen 340 – 425 litraa. Takaistuimet voi taittaa alas, jolloin tavaratilan tilavuus kasvaa 1283 litraan.

Kaikissa 2021 tai uudemmissa Model 3 -versioissa on myös automaattinen takaluukku, tavaratilan suojaverkko, tavaratilan pehmusteet ja säilytyslokero.

Tesla Model 3:n saa myös vetokoukulla ja sillä voi vetää 910kg:n kuormaa perässään.

Katso muut Tesla -mallit:

Tesla Model S, Tesla Model Y