Tesla Model S Vaihtoautot - Katso myytävät käytetyt autot

Tesla Model S autot

Tesla Model S on sähköautovalmistaja Teslan ensimmäinen malli, joka ilmestyi jo vuonna 2012. Model S mullisti yli 10 vuotta sitten autoilun ja on vienyt sen jälkeen standardit aivan uudelle tasolle.

Tesla S on iso sedan, jossa yhdistyvät perheauto ja erinomainen suorituskyky. Ajokokemus on erittäin sulava ja hiljainen. Voit säätää ajokokemusta eri tehokkuustasoilla ja valita esimerkiksi energiatehokkaan ajon tai urheiluvaihteen.

Tesla on onnistunut hiomaan sen jokaisen mallin varustelun poikkeukselliselle tasolle. Tässäkin S-mallissa toimii kaikki todella helposti ja intuitiivisesti. Mikäli et ole vielä ajanut Teslalla, tule ihmeessä koeajolle liikkeisiimme Vantaalle, Lahteen, Muurameen tai Lempälään.

Alta löydät kaikki myytävät Tesla Model S -autot. Tervetuloa tutustumaan liikkeisiimme. Voit myös tilata auton suoraan kotiovellesi ja ajaa koeajon suoraan omalta pihaltasi. Kaikille verkosta tilatuille autoille 14 päivän palautusoikeus.

Kysy lisää myyjiltämme chatin välityksellä tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 6 autoa tunnisteella Model S.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Tesla Model S?

Tesla Model S on iso ja tilava porrasperäinen auto, joka sopii sekä perheelle että on samalla mielettömän suorituskykyinen auto.

Tesla S on aina ollut hurjan tehokas sähköauto, joka käytännössä laittoi koko sporttiautoilun polvilleen, kun yhtäkkiä perheautolla pystyi ajamaan kovempaa kuin sporttiautolla.

Valitettavasti uusien Tesla Model S -mallien hinta on edelleen korkea. Uusista tilattavasti saa pulittaa ainakin 100 000€ ja useimmiten vähän päälle. Käytettynä Tesla S:n hinta onneksi laskee jo puoleen tästä.

Plussat

 • Erinomainen ajaa: Miellyttävän hiljainen ajokokemus ja helppo ajettavuus, mutta samalla valtavasti tehoja. Uusi kolmen moottorin nelivetoinen Tesla S Plaid kiihtyy 0-100km/h vaivaiset 2,1s.
 • Kestää paljon kilometrejä: Käytetään paljon taksina ja taksikuskit ovat kehuneet Tesla Model S:ää todella kestäväksi ja käyttökustannuksiltaan edulliseksi autoksi.
 • Pisimmälle kehitetyin sähköauto: Vaihtoautomaalla olemme myyneet satoja Teslan autoja ja voimme sanoa niissä olevan hämmästyttävän vähän vikoja, korjattavaa tai huollettavaa. Jokainen asia on mietitty auton omistajan kannalta pidemmälle kuin missään muussa sähköautossa.
 • Paras varuselu: Teslan Model S -malleissa on autosta riippumatta varustelu aina kunnossa.
 • Nopea lataus: Teslan Model S-mallit latautuvat kokemuksiemme perusteella nopeammin kuin muut sähköautot.
 • Iso koko: Tämä voi olla myös miinus, jos etsit pientä ja ketterää autoa. Perhekäyttöön Tesla Model S on kuitenkin Model 3:sta tilavampi auto ja penkit kaadettuna siihen saa helposti lisätilaa.

Tesla Model S: Plaid, Performance, Long Range vai Standard Range?

Tesla Model S on saatavilla monena eri versiona, ja koska autoa on valmistettu vuodesta 2012, myös vuosimallikohtaisia eroja on paljon.

Isoin ero eri versioiden välillä on auton tehokkuudessa ja toimintamatkassa. Plaid -versio kiihtyy nollasta sataan alle kahdessa sekunnissa ja sen WLTP-toimintamatka on yli 600km. Tämä versio on myös varsin kallis. Myös Performance-versio on hyvin tehokas.

Long Range takaa pitkän toimintamatkan ja on monen asiakkaamme mielestä paras valinta Model S -mallistosta. Standard Rangen etuna on edullisempi hinta. Tässä vertailua eri Tesla Model S-versioiden välillä:

 1. Tesla Model S Standard Range Plus:
  • Toimintasäde: 450 km (WLTP)
  • Kiihtyvyys 0-100 km/h: 4,2 sekuntia
  • Perusominaisuudet ja varusteet
  • Akkukapasiteetti: 75 kWh
 2. Tesla Model S Long Range:
  • Toimintasäde: 663 km (WLTP)
  • Kiihtyvyys 0-100 km/h: 3,1s
  • Laajemmat varusteet ja parempi suorituskyky verrattuna Standard Range Plus -versioon
 3. Tesla Model S Performance:
  • Toimintasäde: Noin 593 km (WLTP)
  • Kiihtyvyys 0-100 km/h: 3,2s
  • Huippuluokan suorituskyky ja varusteet
  • Korostunut sporttisuus ja ajodynamiikka
 4. Tesla Model S Plaid:
  • Toimintasäde: 628 km (WLTP)
  • Kiihtyvyys 0-100 km/h: 1,98s (valmistajan ilmoitus)
  • Huippuluokan suorituskyky ja varusteet
  • Korkein mahdollinen suorituskyky ja tekniikka
 5. Tesla Model S Long Range Raven:
  • “Raven” viittaa huhtikuussa 2019 tehtyihin voimalinjan päivityksiin. Raven-voimalinjan päivitys toi mukanaan huomattavasti paremman kiihtyvyyden ja energiatehokkuuden sekä huomattavasti paremman auton hallittavuuden. Energiatehokkuuden myötä sähköinen toimintasäde parani noin 10 prosentilla. Raven-voimalinja löytyy 2019 valmistetuista ja uudemmista Tesla S -malleista.
 6. Tesla Model S Plaid+ (ei myynnissä):
  • Tesla ilmoitti aiemmin suunnitelleensa Model S Plaid+ -version, joka oli tarkoitus tarjota vielä pidemmän toimintasäteen ja paremman suorituskyvyn. Kuitenkin vuoden 2021 aikana tästä versiosta luovuttiin, ja se ei enää kuulunut viralliseen mallistoon.
 7. Tesla Model S 60, 75, 85, 60D, 70D, 75D, 85D, 100D (vanhat)
  • Tesla S 75D ja muut vastaavat ovat Tesla Model S -malliston versioita, joiden tuotanto on lopetettu, mutta niitä saa edelleen käytettynä Suomessa. Luku “75” viittaa akkukapasiteettiin kilowattitunteina (kWh), ja “D” tarkoittaa nelivetomallia (Dual Motor).
 8. Tesla Model S P85D, P85+, P90D, P90D Ludicrous (vanhat)
  • Aiempi versioita Tesla Model S -mallistosta. “P85D” viittaa auton ominaisuuksiin, jossa “P”=Performance (suorituskyky), “85” akun koko kilowattitunteina (kWh), “D”=Dual Motor (neliveto) ja “Ludicrous” viittaa “Ludicrous Modeen”, erityiseen asetukseen, joka on saatavilla tietyissä Teslan Performance-malleissa. Asetus optimoi auton sähkömoottorin suorituskyvyn kiihdytyksessä ja mahdollistaa hämmästyttävän nopean kiihtyvyyden.

Tesla luopui vanhoista P85D ja P90D Ludicrous yms. versioistaan ja keskittyi kehittämään Plaid-mallistoaan.

Yleistiedot ja esittely

Tesla Model S on sähköautojen uranuurtaja, jonka voidaan sanoa mullistaneen automaailman. Model S on Teslan ensimmäinen massatuotettu sähköauto.

Se on ollut markkinoilla jo yli kymmenen vuotta (ensimmäinen 2012) ja edelleen sen kaikki versiot kuuluvat Suomen suosituimpiin sähköautoihin.

Auto on tehty yhteistyössä monien auton valmistajien kanssa ja tarkkasilmäinen saattaa löytää autosta esimerkiksi Mersun osia.

Hinta

Tesla Model S:n hinta vaihtelee todella paljon. Haitari voi olla jopa 35 000€ – 165 000€ välillä, sillä eri versioita on tehty vuodesta 2012 alkaen.

Vertailuna voi sanoa, että Tesla Model S on Tesla Model X:n tavoin kallein Tesla. Model 3 ja Model Y ovat sen sijaan edullisempia.

Toimintamatka eli sähköinen kantama

Model S on voittanut useita toimintamatkoja mittaavia testauksia ja se on päässyt jopa hyvin vaikeissa oloissa lähelle WLTP-lukemia.

WLTP-ranget vaihtelevat Model S:n vuosimallin ja version mukaan sen verran paljon, että emme kaikkia listaa tähän, mutta uusin S-versio kestää 634km ja Plaid-versio 628km.

Lataaminen ja latausnopeus

Tesla Model S:n voit ladata kotona, sähköauton latauspalveluissa tai Teslan omassa Tesla Supercharger -verkostossa.

Pikalatauksessa Tesla Model S:ään saa alle 15 minuutissa ladattua 200km verran lisää kilometrejä. 30 minuutin latauksessa saat jo noin 400km:n lisää latinkia.

Tavaratila, korityyppi ja vetokoukku

Tesla Model S on iso sedan-mallinen auto suurella takakontilla. Tavaratilaa löytyy 805 litraa ja penkit kaatamalla 1645 litraa.

Lisäksi katolle voi asettaa suksiboksin tai muuta kuormaa 75 kilon verran. Uusissa Model S -malleissa on myös vetokoukun mahdollisuus ja 1600kg vetokyky.

Kulutus

Tesla Model S kuluttaa noin 18-19 kWh / 100km. Kannattaa huomioida, että Tesla Model S on erittäin tehokas auto ja ajotyyli vaikuttaa paljon kulutukseen.

Kulutuksessa voi olla myös paljon vuosimalli- tai versiokohtaisia eroja. Yleisesti voi sanoa, että Tesla S on varsin energiatehokas sähköauto.

Katso muut Tesla -mallit:

Tesla Model 3