Suzuki Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Suzuki autot

Täältä löydät valikoimamme myytävät Suzuki vaihtoautot.

Suzuki tunnetaan Toyotan ja Hondan ohella laadukkaista, vähävikaisista ja kestävistä autoistaan.

Nelivetoiset Suzukit ovat tulleet tunnetuksi kompakteista ja helppokäyttöisistä autoista, mikä tekee niistä hyvän valinnan kaupunki- ja arkiajoon.

Hyvää näkyvyys ja ketterä ajokäyttäytyminen tekee niistä helppoja ajaa ahtaissakin olosuhteissa. Suzuki sopii mainiosti Suomen talvisiin olosuhteisiin sekä maaseudulle hankalille maastotaipaleille. Suomessa myytävistä Suzukin henkilöautoista 75% onkin nelivetoja.

Tutustu valikoimaan alta. Voit pyytää tarjouksen tai kysyä koeajosta ottamalla yhteyttä myyjiimme. Palvelemme chatin välityksellä tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 3 autoa tunnisteella Suzuki.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Suzuki?

Suzuki on japanilainen automerkki, joka Toyotan ja Hondan ohella tunnetaan laadukkaista ja kestävistä autoistaan.

Suzukin erikoisuus on ketterät ja näppärät pienikokoiset nelivedot joista monet kuten Jimny on saavuttanut jo lähes kulttimaineen. Maine perustuu tottakai mahtaviin maasto-ominaisuuksiin ja omalaatuiseen ulkonäköön.

Suzukilla on lisäksi pitkä historia moottoripyörä- sekä autoteollisuudessa ja se onkin laajentanut valikoimaansa vuosien varrella ja tarjoaa nykyään monipuolisen valikoiman autoja kaikille ajotarpeille.

Uusista autoista mainittakoon Swace joka vastaa ominaisuuksiltaan sekä ulkonäöltään Toyotan uutta Corollaa, sekä hybridi Scross ja plug-in hybridi Across mitkä taas vastaavat Toyotan RAV4 malleja.

Kaikki Suzuki-mallit:

Suzuki SX4