BYD Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

BYD autot

BYD on kiinalainen automerkki, joka on erikoistunut edullisiin sähköautoihin. BYD tulee sanoista "Build Your Dreams".

Kiinalaismerkki on maailman suurin ladattavien autojen valmistaja - suurempi kuin Tesla. BYD ole vielä Suomessa kovin tunnettu, mutta kyseessä on erittäin käytännöllinen ja toimiva sähköauto.

Käytetty BYD on hankintahinnaltaan edullinen ja käyttökuluiltaan taloudellinen vaihtoehto.  Tutustu autoihin alta. Voit sopia koeajosta tai kysyä lisää myyjiltämme chatin kautta tai puhelimitse. Tervetuloa liikkeisiimme Vantaalle, Lahteen, Lempäälään tai Muurameen.

Näytetään 1 autoa tunnisteella BYD.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty BYD?

BYD on kiinalainen automerkki, joka on erikoistunut sähköautoihin ja sähköisiin energiaratkaisuihin. Merkki perustettiin vuonna 1995 ja siitä on kasvanut sittemmin maailman suurin ladattavien autojen valmistaja - suurempi kuin yhdysvaltalainen Tesla.

BYD valmistaa erilaisia sähköautoja, kuten henkilöautoja, busseja ja kuorma-autoja. BYD tekee autoissaan kaiken itse alusta loppuun ja se myös myy akkuteknologiaa sekä puolijohteitaan muille kilpailijoille.

  • Hinta: Käytetty BYD on hankintahinnaltaan edullisempi vaihtoehto kuin monet muut uudemmat sähköautot. Omassa laatuluokassaan järkevä valinta.
  • Pienet kulut: Todella taloudellisia ja ympäristöystävällisiä autoja, jotka kuluttavat hyvin vähän. Akuissa 8v takuu ja autoissa muutenkin 6v takuu.
  • Tyylikäs: Modernit ja urheilulliset sisätilat. Iso keskikonsolin näyttö, LED-tunnelmavalot, panoraamalasikatot ja muut erikoisominaisuudet tuovat ylellisyyttä BYD:n malleihin.

Katso vastaavat automerkit:

BYD -mallit: Löydä sinulle sopivin malli

Tässä lyhyt katsaus suosituimpiin BYD-malleihin.

  • BYD Atto3: Uusi malli on  saanut suurta suosiota maailmalla ja on nyt tarjolla myös Suomessa. Tehokas ja kompakti sähkö-SUV. Laadukas ja moderni muotoilu.
  • BYD Tang: SUV-tyyppinen sähköauto tilavalla sisätilalla. Vahva suorituskyky.
  • BYD Qin: Sedan-mallinen hybridi, jonka polttoaineen kulutus on saatu äärimmäisen alhaiseksi. Moderni ulkoasu.
  • BYD e6: Täysin sähkökäyttöinen, tilava matkustamo, suunniteltu takseille ja kuljetuspalveluille.

Kaikki BYD-mallit:

BYD Atto3