Nissan Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Nissan autot

Nissan on japanilainen automerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vaihtoautoja. Nissanit tunnetaan taloudellisuudesta ja luotettavuudesta.

Nissan-autot sopivat hyvin niin perheille kuin yksittäisille kuljettajille. Ne tarjoavat usein pienet käyttökustannukset, mukavat sisätilat ja paljon käytännöllisiä ratkaisuja ilman kalliita erikoisominaisuuksia.

Tutustu alla olevaan valikoimaan Nissan vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestääksesi koeajon.

Näytetään 8 autoa tunnisteella Nissan.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Nissan?

Nissan on taloudellinen ja käytännöllinen valinta. Nissaneita saa käytettynä saat edulliseen hintaan mutta luotettavuudesta tinkimättä. Nissanit ovat tunnettuja taloudellisuudestaan ja turvallisuudestaan.

  • Luotettavuus: Autot tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Ne ovat laadukkaita autoja, jotka kestävät pitkään.
  • Turvallisuus: Autoissa on useita turvallisuusominaisuuksia, jotka varmistavat matkustajien turvallisuuden.
  • Taloudellisuus: Monet Nissan-mallit ovat todella pieniruokaisia. Autot vievät vähän polttoainetta, minkä vuoksi niissä on myös alhaisemmat päästöt. Nissanin käyttökustannukset ovatkin moneen kilpailijaan nähden hyvin alhaiset.

Katso myös vastaavat automerkit:

Nissanin sähköautot ja hybridit

Nissan tarjoaa useita sähköautoja ja hybridejä. Nissan on sähköisen siirtymän edelläkävijä, sillä sen Nissan Lead oli yksi ensimmäisiä täyssähköautoja. Tässä muutamia esimerkkejä Nissanin valikoimasta:

  • Nissan Leaf: Yksi maailman myydyimmistä täyssähköautoista. Suunniteltu erityisesti kaupunkiajoon.
  • Nissan Ariya: Täyssähköinen SUV tilavilla sisätiloilla ja nätillä sisustuksella. Suunniteltu tarjoamaan pidempi toimintamatka ja hyvä ajokokemus.
  • Nissan e-NV200: Täyssähköinen pakettiauto, joka soveltuu hyvin esimerkiksi yritys- tai työkäyttöön.
  • Nissan Qashqai e-Power: Hybridimalli suositusta Nissan Qasqhai -autosta.

Nissan vaihtoautot – Valitse itsellesi sopiva malli

Tässä muutamia suosituimpia Nissan-malleja. Alta löytyvistä linkeistä voit tutustua kaikkiin myytäviin malleihin tarkemmin.

  • Nissan Qashqai: Tällä hetkellä suosituin Nissan ja samalla yksi maailman suosituimmista katumaastureista. Sopii hyvin niin kaupunkiajoon kuin pidemmille matkoillekin.
  • Nissan Juke: Kompakti kaupunkiauto, joka erottuu muista omaperäisen muotoilunsa ansiosta.
  • Nissan Micra: Pieni kaupunkiauto, joka sopii erityisen hyvin kaupunkiliikenteeseen. Taloudellisen vaihtoauto ja näppärä keskustan ruuhkiin ja parkkitaloihin.

Kaikki Nissan-mallit:

Nissan JukeNissan MicraNissan NavaraNissan QashqaiNissan Qashqai+2