Nissan Qashqai Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt autot

Nissan Qashqai autot

Nissan Qashqai on vahvassa maineessa oleva suosittu ja monipuolinen perheauto, joka tarjoaa tilavaa sisätilaa, mukavuutta ja ajomukavuutta. Tältä sivulta löydät valikoiman Nissan Qashqai vaihtoautoja eri hintaluokissa ja varustetasoilla.

Nissan Qashqai on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta. Autossa on korkea istuma-asento, mikä parantaa näkyvyyttä liikenteessä. Lisäksi autossa on runsaasti säilytystilaa, joka tekee arkipäivän ajoista helpompia.

Nissan tunnetaan luotettavista autoistaan. Tutustu alla olevaan valikoimaan Nissan Qashqai vaihtoautoja ja löydät itsellesi sopivan mallin. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestää koeajon.  Palvelemme chatin välityksellä tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 2 autoa tunnisteella Qashqai.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Nissan Qashqai?

  • Kestävyys: Qahsqai on kestävän auton maineessa.
  • Monipuolisuus: Qashqai on monikäyttöinen auto, joka sopii niin kaupunkiajoon kuin pidemmille matkoille. Autossa on tilava sisätila ja runsaasti säilytystilaa, mikä tekee siitä käytännöllisen vaihtoehdon perheautoksi.
  • Ajomukavuus: Qashqain korkea istuma-asento tarjoaa hyvän näkyvyyden liikenteeseen ja helpottaa autosta nousemista. Lisäksi autossa on mukavat istuimet ja pehmeä jousitus, mikä takaa miellyttävän ajokokemuksen.
  • Taloudellisuus: Qashqain moottorit ovat tehokkaita ja tarjoavat hyvän polttoainetehokkuuden. Tämä tarkoittaa pienempiä käyttökustannuksia ja vähemmän ympäristövaikutuksia.
  • Turvallisuus: Nissan panostaa turvallisuuteen ja uudemmat Qashqait sisältävät useita turvallisuutta edistäviä lisävarusteita, kuten älykäs hätäjarrutusjärjestelmä, kaistavahti-järjestelmä ja kuolleen kulman varoitus. Autossa on myös useita turvatyynyjä ja vahva runkorakenne, joka tarjoaa suojaa matkustajille.

Katso myös muut käytetyt Nissan -mallit

Valitsemalla Nissanin saat monipuolisen ja luotettavan vaihtoauton arvostetulta automerkiltä. Tutustu valikoimaamme ja katso kaikki käytetyt Nissan -mallit.

Katso muut Nissan -mallit:

Nissan Juke, Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan Qashqai+2