Audi A5 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt A5:set

Audi A5 autot

Audi A5 on edistynyt ja tyylikäs auto, jossa riittää suorituskykyä. Tältä sivulta löydät käytetyt Audi A5 -mallit.

Etu- tai nelivetoisesta Audi A5:sta on saatavilla tyylikäs sportback-versio, upea coupé ja jopa avoautomalli Audi A5 Cabriolet. Autossa on reilusti tehoja ja etenkin nelivetoinen quattro-mallisto on upea ajettava. Ajomukavuuden viimeistelee hienostuneet sisätilat ja tarkka ohjaus.

Autolla on erityisen miellyttävä ajaa, joten voimme suositella koeajoa. Katso myytävät Audi A5 vaihtoautot alta ja pyydä tarjous tai varaa koeajo chatin kautta tai soittamalla: 0207 890 690.

Näytetään 4 autoa tunnisteella A5.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Audi A5?

Audi A5 tunnetaan hienostuneesta ja tyylikkäästä ulkoasustaan sekä sisätilojen laadukkaista materiaaleista. Auto on myös äärimmäisen miellyttävä ajaa.

  • Suorituskyky ja ajomukavuus: Vahva moottori ja tarkka ohjaus. Miellyttävät sisätilat ajamiseen. Audi on tunnettu edistyksellisestä teknologiastaan ja sen tuntee a5:lla ajaessa.
  • Laatu: Audi A5 tarjoaa Audin tinkimätöntä laatua ja kestävyyttä.  Luotettava auto, joka kestää pitkään. Audin muotoilu on aina ollut elegantti ja tyylikäs, mutta Audi A5 on mielestämme vielä hieman tyylikkäämpi kuin tylsähköt A1, A3 tai A4 mallistot.
  • Yllättävän tilava: Nelivetoinen A5 Sportback on matala ja linjakas, mutta riittävän tilava arjen tarpeisiin kuitenkin. Jos viereen otetaan Audi A4 Avant -farmari, autot ovat korkeus poislukien samaa kokoluokkaa!

Kaikki käytetyt Audi-mallit

Audilla on ollut merkittävä rooli autoteollisuudessa jo yli sadan vuoden ajan. Merkin historia ulottuu aina vuoteen 1909, jolloin August Horch perusti Saksassa yrityksen. Etenkin Audin nelivetomallisto on varma valinta Suomen teille. Katso kaikki käytetyt Audi mallit ja löydät itsellesi sopiva menopeli.

Katso muut Audi -mallit:

Audi A3, Audi A4, Audi A6, Audi Q3, Audi Q5, Audi S3, Audi S5, Audi TT