Myyntiavustaja Lahteen Lahteen – Vaihtoautomaa

Myyntiavustaja Lahteen

Vaihtoautomaa Lahti etsii myyntiavustajaa

Onko autot ja autoala intohimosi? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa? Vaihtoautomaa Lahdessa olisi paikka auki reippaalle ja omatoimiselle myyntiavustajalle.

<em>Toimipiste sijaitsee hyvällä paikalla Lahden renkomäessä <em>

Myyntiavustajan tehtäviin kuuluu monipuoliset autokaupan tukitehtävät ja autokaupan arjessa avustaminen. Tehtäviisi kuuluvat esim. autojen pesut, tarkastukset ja siirrot. Huoltoon toimittaminen, myyjien avustaminen, kuvaaminen, myyntiin laittaminen ja muut myymälän päivittäiset tehtävät renkaiden nostelusta asiakaspalveluun saakka. Sovellut tehtävään kun olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, tartut toimeen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Auto-osaamista on hyvä olla niin että hallitset ajoneuvotekniikan perusasiat ja sinulla on vähintään B-ajokortti.

<em>Myyntiavustajan tehtäviin kuuluu autojen päivittäiset pesut<em>

Olethan luonteeltasi positiivinen ja tartut annettuun työtehtävään energisellä otteella sekä olet kiinnostunut autoista. Tehtävä edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, voimassa olevaa ajokorttia, nuhteetonta taustaa ja kunnossa olevia luottotietoja sillä tulet työskentelemään autorahoituksen ja rekisteröintien parissa.

<em>Putsaamme myös autojen sisätilat<em>

Työtä tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin, mutta sesonkiaikoina mahdollisesti myös viikonloppuisin. Viikoittainen työaika on 30 tuntia. Palkkaus on 10-12 euroa tunti.

Vaihtoautomaa on Suomen pinkein autokauppaketju, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme hyvät autokaupat. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa, Lempäälässä ja Muuramessa. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava.

Älä aikaile, vaan laita hakemus heti tulemaan, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Perustiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Toistaiseksi
Työaika Osa-aikatyö
Palkkaus 10-12 €/tunti
Työpaikan osoite Laatukatu 22, Lahti
Tiedustelut Joonas Majoinen, joonas.majoinen@vaihtoautomaa.com
Haku päättyy 31.10.2023 00:00
Ilmoitus julkaistu 11.10.2023

Jätä hakemus: Myyntiavustaja Lahteen

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.