Skoda Octavia Vaihtoautot - Lue kokemuksia tai tule koeajolle!

Skoda Octavia on loistava perheauto, mutta tilava auto sopii moneen muuhunkin käyttöön. Täältä löydät edulliset Skoda Octavia vaihtoautot.

Olemme Vaihtoautomaalla ihmetelleet, mikseivät kaikki perheet aja Skoda Octavian farmarilla. Tilava auto, suuri tavaratila, erinomainen hinta/laatu-suhde ja pieni kulutus puhuvat puolestaan.

Skoda Octavia on Suomessa kysytty auto käytettynä, joten sen saa usein myös myytyä varsin hyvin, sillä auton jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä.

Alta näet kaikki myytävät Skoda Octavia vaihtoautot. Skoda Octaviaa on tarjolla sekä farmari- ja sedan -mallisena että bensa-, diesel- ja hybrid- moottorilla.

Autokortin takaa löydät lisätietoja autoista ja alempana tällä sivulla olemme kertoneet lisää kokemuksia Skoda Octaviasta.

Tervetuloa koeajolle! Tarvittaessa voit kysyä lisää myyjiltämme chatin kautta tai soittamalla numeroon: 0207 890 690.

Skoda Octavia kokemuksia automyyjiltämme

Skoda Octavia on tilava perheauto loistavalla hinta/laatu -suhteella.

Olemmekin joskus miettineet, miksi kaikki perheet eivät ajaisi Octavialla.

Octavia on ollut Skodan suosituimpia malleja ja se on saavuttanut Suomessa suosiota monipuolisena ja käytännöllisenä vaihtoehtona. Etenkin perheille.

Octaviaa on tarjolla useilla eri moottorivaihtoehdoilla, mukaan lukien bensiini- ja dieselmoottorit, hybridi-mottori sekä nykyään jopa kaasuautona.

Täysin sähköisenä Skoda Octaviaa ei tehdä. Skodan täyssähköauto on Skoda Enyaq.

Plussat

 • Loistava perheauto
 • Tilava auto suurella tavaratilalla
 • Erinomainen hinta/laatu -suhde
 • Hyvä jälleenmyyntiarvo, erittäin kysytty auto käytettynä
 • Ei kalliita tyyppivikoja
 • Kohtuulliset huoltokustannukset
 • Pieni kulutus omassa kokoluokassaan, diesel octavia farmari alle 3,5l / 100km maltillisella ajolla
 • Hyviä ajaa, volkkarikonsernin autot hyviä ajaa
 • Ei aiheuta naapureissa kateutta, mutta silti tyylikäs ja hyvännäköinen auto
Tältä näyttää Skoda Octavia sedan
Tältä näyttää Skoda Octavia sedan

Skoda Octavia versiot: Combi, iV, RS ja Scout

 1. Combi:
  • Škoda Octavia Combi tarkoittaa farmarimallia Škoda Octavia -sarjasta. Farmareille ominaisesti Combi tarjoaa enemmän tilaa tavaroille ja matkustajille.
 2. iV (PHEV)
  • Škoda Octavia iV on ladattava hybridiversio Škoda Octavia -sarjasta. “iV” viittaa ladattavaan hybriditeknologiaan, mikä tarkoittaa, että autossa on sekä sähkömoottori että polttomoottori, ja sen akku voidaan ladata ulkoisesta virtalähteestä, kuten sähköpistokkeesta.
  • Versiota voidaan kutsua myös lyhenteellä PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle).
 3. Mk1, mk2, mk3
  • Skoda Octavia “mk1, mk2 ja mk3” viittaavat auton sukupolveen. Ensimmäinen sukupolvi oli Mk1 ja sitä seurannut sukupolvi sai nimityksen Mk2 ja niin edelleen.
 4. RS, vRS
  • Suorituskykyinen ja sporttinen malliversio Škoda Octavia -sarjasta. RS ja vRS tulee nimistä “Rally Sport” tai “Road Sport” ja “victory Rally Sport” tai “vRacing Sport”.
  • Tarjoaa usein lisää tehoa, sporttisempaa ulkonäköä, suorituskykyä parantavia tekniikoita ja muita ominaisuuksia, kuten tehokkaampia moottoreita, sporttisempi alusta, tarkempi ohjaus, aerodynaamisia muutoksia ja erikoisia sisustuselementtejä.
 5. Scout
  • Octavia Scout on crossover-maasturi-versio Škoda Octavia -sarjasta. Se on suunniteltu selviämään paremmin vaikeammista ajo-olosuhteista.
  • Scoutissa on korotettu maavara ja autoa suojaavia elementtejä, jotka auttavat suojautumaan epätasaisilla teillä ja maastossa. Lisäksi Scoutissa voi olla parempi vetokyky, mikä on hyödyllistä esimerkiksi perävaunun tai matkailuajoneuvon vetämisessä.

Katso myös muut Skoda vaihtoautot

Etsitkö jotain toista käytettyä Skodan mallia? Skoda on loistava valinta käytetyksi autoksi. Se on edullinen, käytännöllinen ja luotettava auto.

Voit katsoa sivuiltamme kaikki myytävät Skoda vaihtoautot ja etsiä itsellesi sopivamman auton. Käytetyt autot -autohaku tarjoaa sinulle vieläkin enemmän vaihtoehtoja.

Alla olemme vertailleet joitain Skodan muita malleja Octaviaan.

Octavia vs. Skoda Superb

Skoda Superb on jopa Octaviaa tilavampi auto. Kyseessä on markkinoiden tilavin farmari ja perheauto. Superb on Octavian jälkeen toiseksi tunnetuin Skodan malli Suomessa.

Sekä Octaviaa että Superbia on saatavana sekä bensiini- ja diesel- että hybridi-moottorilla.

Hintatasoltaan Octavia saattaa yleisesti ottaen olla hieman halvempi. Hintaan toki vaikuttaa moni muukin tekijä kuin auton malli ja merkki.