Golf Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Volkswagen Golf autot

Volkswagen Golf on maailman toiseksi valmistetuin auto, heti Toyota Corollan jälkeen. Täältä löydät kaikki myytävät Golf -mallit.

Volkswagen Golf on takuuvarma ja turvallinen auto, jossa on aasialaisia kilpailijoitaan parempi ajotuntuma. Malleja löytyy jokaiselle nelivedosta farmariin ja 2-ovisesta GTI:stä 5-oviseen pullistettuun Golf Plussaan.

Golf on luotettava valinta. Suomessa kulkee 130.000 golfia ja maailmanlaajuisesti 35 miljoonaa ihmistä ei voi olla väärässä!

Alta löydät käytetyt Volkswagen Golf -mallit. Kysy tarjous chatissa tai tule koeajolle liikkeisiimme! 

Näytetään 6 autoa tunnisteella Golf.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita Volkswagen Golf?

Saksalaisen Volkswagen-konsernin legendaarinen Golf on maailman toiseksi eniten valmistettu auto, heti Toyota Corollan jälkeen. Golffeja on ollut teillä jo vuodesta 1974 ja vankka voittokulku jatkuu edelleen. 

Golf on lähtökohtaisesti keskikokoluokan automalli, mutta autojen kokojen kasvaessa uusimmat Golfit ovat jo melkoisen tilavia.

Takuuvarma auto, aasialaisia parempi ajotuntuma. Malleja löytyy jokaiselle nelivedosta farmariin, 2-ovisesta GTI:stä 5-oviseen pullistettuun Golf plussaan konttiperäistä Bora-mallia unohtamatta. 

Golf on jo käsite ja sen ympärille on syntynyt keräilijöiden verkosto. Kerättävää riittää, sillä erikoismalleja on lukuisia kuten New Orleans, Savoy, Bon Jovi, Avenue, Colour Concept. Jopa Rolling Stones on tehnyt Golfista oman version!

Golf on turvallinen valinta, Suomessa kulkee 130.000 golfia ja maailmanlaajuisesti 35 miljoonaa ihmistä ei voi olla väärässä!

Katso muut Volkswagen -mallit:

Volkswagen Amarok, Volkswagen Arteon, Volkswagen Beetle, Volkswagen Caddy Maxi, Volkswagen Golf Plus, Volkswagen ID.4, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Volkswagen Sharan, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Transporter, Volkswagen Up!