Mercedes-Benz GLE Vaihtoautot – Katso myytävät autot

Mercedes-Benz GLE autot

Mercedes-Benz GLE vaihtoautot ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat luksusta, suorituskykyä ja tyylikkyyttä ajoneuvossaan. Tältä sivulta löydät valikoimamme käytetyt Mercedes-Benz GLE:t.

GLE-malliston autot ovat tilavia ja mukavia niin matkustajille kuin kuljettajallekin. Ne tarjoavat korkean ajomukavuuden sekä runsaasti säilytystilaa. Auton sisätilat ovat viimeisteltyjä ja laadukkaita, mikä tekee siitä miellyttävän paikan viettää aikaa.

Kun etsit Mercedes Benz GLE:tä, kannattaa tutustua huolellisesti eri vaihtoehtoihin ja tulla ehdottomasti koeajolle. Auton mielekkyyden tuntee parhaiten ajaessa.

Tutustu alta autoihin ja ota yhteyttä. Voit kysyä lisää tai järjestää koeajon ottamalla yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella GLE.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita Mercedes Benz GLE?

Mercedes Benz on pitkän historian omaava automerkki, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1886, kun Carl Benz kehitti ensimmäisen moottoriauton. Mercedes Benz GLE-mallisto jatkaa tätä perinnettä tarjoamalla korkealaatuisia ja ylellisiä vaihtoautoja.

Merkittävin etu GLE:ssa on sen tilava ja ylellinen sisustus. Autossa on runsaasti tilaa sekä matkustajille että tavaralle. Laadukkaat materiaalit ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät matkanteosta nautinnollisen kokemuksen.

GLE-mallisto koostuu erilaisista vaihtoehdoista, kuten bensiini-, diesel- ja hybridimalleista. Valittavana on myös eri varustetasoja ja lisävarusteita, jotta voit räätälöidä auton omien tarpeidesi mukaan.

Mercedes Benz on tunnettu innovatiivisesta tekniikastaan, ja GLE-mallistossa tämä näkyy monina edistyksellisinä ominaisuuksina. Autossa voi olla esimerkiksi älykkäästi toimiva MBUX-multimediajärjestelmä, joka helpottaa auton hallintaa sekä tarjoaa viihdyttämisen mahdollisuuksia matkan aikana.

Lisäksi auto voi olla varustettu esimerkiksi adaptiivisella vakionopeudensäätimellä tai aktiivisella kaistavahti-järjestelmällä. Lisäksi GLE:ssa on monia innovatiivisia teknologioita, kuten älykäs nelivetojärjestelmä ja adaptiivinen ilmajousitus, jotka parantavat auton ajettavuutta erilaisissa olosuhteissa.

Mercedes Benz on myös panostanut turvallisuuteen GLE-mallistossa. Uudemmissa autoissa on esimerkiksi älykäs hätäjarrutusjärjestelmä, joka auttaa välttämään törmäyksiä tai lieventämään niiden seurauksia. Lisäksi autoissa voi olla muita turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia, kuten kaistanpitoavustin tai liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä.

Haittapuolina voisi sanoa, että Mercedes Benz on premium-automerkki ja siksi sen huoltokustannukset voivat olla hieman korkeammat verrattuna muihin automerkkeihin.

  • Laatu: Mercedes Benz on tunnettu laadukkaista autoistaan, jotka tarjoavat tinkimättömän laadun ja kestävyyden.
  • Tyyli: Mercedes Benz GLE:n muotoilu on elegantti ja tyylikäs. Auton ulkonäkö erottuu massasta ja tarjoaa ylellisyyttä ajoneuvossasi.
  • Suorituskyky: GLE-mallistossa on tarjolla erilaisia moottorivaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivan tehon ja polttoainetaloudellisuuden mukaan. Saat varmasti nautinnollisen ajokokemuksen.
  • Turvallisuus: Mercedes Benz panostaa vahvasti turvallisuuteen, ja GLE-mallistossa on monia edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia. Autossa voi olla esimerkiksi älykäs hätäjarrutusjärjestelmä tai aktiivinen kaistavahti, jotka auttavat pitämään sinut turvassa liikenteessä.
  • Teknologia: Mercedes Benz tarjoaa innovatiivisia teknologisia ratkaisuja, kuten MBUX-multimediajärjestelmän tai adaptiivisen vakionopeudensäätimen. Nämä ominaisuudet tekevät ajamisesta helpompaa ja viihdyttävämpää.

Katso kaikki käytetyt Mercedes-Benz -mallit

Mercedes Benz on yksi maailman tunnetuimmista automerkeistä ja sen mallisto tarjoaa laajan valikoiman vaihtoautoja eri hintaluokissa ja varustetasoilla.

Valitsemalla käytetyn Mersun saat arvostetun, tehokkaan ja tyylikkään auton. Tutustu valikoimaamme ja katso kaikki käytetyt Mercedes-Benz mallit.

Katso muut Mercedes-Benz -mallit:

Mercedes-Benz A, Mercedes-Benz B, Mercedes-Benz C, Mercedes-Benz CLK, Mercedes-Benz CLS, Mercedes-Benz E, Mercedes-Benz EQE SUV, Mercedes-Benz G, Mercedes-Benz GLK, Mercedes-Benz ML, Mercedes-Benz Sprinter, Mercedes-Benz V, Mercedes-Benz Vito