Mercedes-Benz C Vaihtoautot – Katso käytetyt C-Mersut

Mercedes-Benz C autot

Mercedes Benz C kestää ja kestää. Se on yksi onnistuneimmista Mercedeksen malleista. Tältä sivulta löydät kaikki Mercedes-Benz C vaihtoautot.

Mercedes Benz C on laatutietoisen kuljettajan valinta.  Ylellinen ja suorituskykyinen C Mersu on loistava ajettava ja sen kestävyys on kerännyt kulttimaisen maineen. Monilla C-sarjan Mersuilla on ajettu jopa miljoona kilometriä esimerkiksi taksikäytössä.

C-mallisto koostuu erilaisista sedan- ja farmarikorimallisista autoista, jotka sopivat niin perheille kuin yksittäisille kuljettajille tai työkäyttöön. Autossa on tilaa ja miellyttävät korkealaatuiset sisämateriaalit, mitkä täydentävät ajokokemuksen.

Autossa on laatua, jonka huomaa vasta ajaessa. Suosittelemme tulemaan koeajolle! Tutustu alla olevaan valikoimaan Mercedes Benz C vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva auto. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestääksesi koeajon. Palvelemme chatin välityksellä tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 6 autoa tunnisteella C.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Mercedes-Benz C?

Mercedes-Benz C on ylellinen ja kestävä auto, joka kestää käytettynäkin todella pitkään. Tämän vuoksi myös auton arvo pysyy muita autoja paremmin ennallaan.

  • Kestävyys: Mercedes-Benz C on yksi markkinoiden kestävimmistä autoista ja siksi niitä näkeekin usein taksitolpilla. Monilla C-mersuilla onkin ajettu yli miljoona kilometriä tauluun. Samasta syystä ne ovat myös todella suosittuja autoja käytettynä.
  • Laatu: Mercedes-Benz C on erittäin mukava ajaa. Suhteellisen hiljainen ja vakaa ajokokemus. Auto tarjoaa ylellisyyttä ja tyylikkyyttä, jotka ovat ominaisia Mercedesin luksusautoille. Korkealaatuiset sisämateriaalit.
  • Suorituskyky: C-mallisto tarjoaa voimakkaita moottoreita ja urheilullisen ajokokemuksen. Autossa on myös erinomainen ajettavuus ja vakaus kaikissa olosuhteissa.
  • Teknologia: Uusimmissa C-mersuissa on huippuluokan teknologiaa, kuten älykkäät avustinjärjestelmät, digitaalinen mittaristo ja langaton latausmahdollisuus. Voit kysyä autokohtaisista lisävarusteista tarkemmin myyjiltämme.

Mercedes Benz C vaihtoautot - Ominaisuuksia ja yleistietoa

  • Moottorivaihtoehdot: Autoa on saatavilla käytettynä bensiini-, diesel- tai hybridimoottorilla.
  • Varustetasot: C-mallistossa on useita varustetasovaihtoehtoja kuten Classic, Elegance ja Avangarde, jotka tarjoavat erilaisia lisäominaisuuksia ja mukavuutta. Kannattaa kysyä lisävarusteista aina tarkemmin myyjiltämme, niin osamme neuvoa sinua löytämään juuri sinulle sopivan mallin.

Katso myös muut myytävät Mercedes-Benz -mallit

Mercedes-Benz on automaailman tunnetuimpia ja luotetuimpia merkkejä. Autot sopivat kestävyyden ja erinomaisen ajettavuutensa vuoksi loistavasti pitkäaikaiseen käyttöön tai matka-ajoon.

Tämän vuoksi esimerkiksi monet taksiautoilijat valitsevat Mersun. Mikäli et löytänyt tältä sivulta sopivaa autoa, voit katsoa sivuiltamme kaikki muut myytävät Mercedes-Benz mallit.

Katso muut Mercedes-Benz -mallit:

Mercedes-Benz A, Mercedes-Benz B, Mercedes-Benz CLA, Mercedes-Benz CLK, Mercedes-Benz CLS, Mercedes-Benz E, Mercedes-Benz EQE SUV, Mercedes-Benz G, Mercedes-Benz GLE, Mercedes-Benz GLK, Mercedes-Benz ML, Mercedes-Benz Sprinter, Mercedes-Benz V, Mercedes-Benz Vito