Lexus IS Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt autot

Lexus IS autot

Lexus IS on japanilaisen autonvalmistajan valmistama luksusautomalli, joka tarjoaa tyylikkyyttä, suorituskykyä ja luotettavuutta. Tältä sivulta löydät valikoimamme Lexus IS vaihtoautot.

Lexus IS vaihtoautot ovat houkutteleva vaihtoehto niille, jotka etsivät luksusta ja suorituskykyä yhdistettynä edullisempaan hintaan. Lexus on tunnettu laadukkaista autoistaan ja IS-malli ei tee tässä poikkeusta.

Lexus IS malleista vanhemmat ovat bensiini tai diesel-moottorilla ja uudemmat yleensä hybridejä. Vanhempi Toyotan valmistama 2.2l turbodiesel ei ole vahvan moottorin maineessa, mutta muut moottorivaihtoehdot ovat kokemuksemme mukaan erittäin kestäviä.

Hybridiversioissa yhdistyy polttomoottori ja sähkömoottori, mikä tekee autosta taloudellisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Vaikka Lexus IS ei ole hiljaisin auton maantiellä, se tarjoaa silti vakuuttavan ajokokemuksen. Heti rattia kääntäessä tuntee, että on istunut Lexuksen rattiin.

IS-mallin muotoilu on tyylikäs ja aerodynaaminen. IS-mallit ovat suunniteltu tarjoamaan ajomukavuutta ja ylellisyyttä. Autossa on tilava sisätila, joka tarjoaa mukavat oltavat sekä kuljettajalle että matkustajille. Lisäksi autossa on monipuoliset säilytysratkaisut, jotka tekevät arkipäivän ajoihin helpompia.

Tutustu valikoimaamme alta. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoa tai järjestääksesi koeajon. Palvelemme chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 2 autoa tunnisteella IS.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Lexus IS?

  • Ylellisyys: IS-mallit tarjoavat korkeaa ajomukavuutta ja tyylikkyyttä. Autossa on laadukkaat materiaalit ja viimeistely, jotka luovat ylellisen tunnelman.
  • Suorituskyky: Lexus tunnetaan suorituskykyisistä autoistaan, ja IS-malli ei ole poikkeus. Autoissa on tehokas moottori ja hyvä ajettavuus, mikä tekee niistä nautinnollisen auton ajaa.
  • Kulutus: IS-mallin hybrid-moottorit ovat tehokkaita ja tarjoavat hyvän polttoainetehokkuuden. Tämä tarkoittaa pienempiä käyttökustannuksia ja vähemmän ympäristövaikutuksia.

Katso myös muut Lexus vaihtoautot

Lexus tunnetaan laadukkaista autoistaan. Valitsemalla Lexuksen saat luotettavan ja suorituskykyisen auton arvostetulta brändiltä. Tutustu valikoimaamme ja katso kaikki Lexus vaihtoautot.

Katso muut Lexus -mallit:

Lexus CT